Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tatuaż ślubny

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o czymś takim? Tylko bez wyzwisk

Gość gość
Dla mnie wiocha i obciach, ale co kto lubi.

Gość gość
Tatuaż to wiocha i obciach, ale co kto lubi

Gość gość
mnie się ten pomysł bardzo podoba i nawet narzeczony który za tatuażami nie przepada się zgodził :D

Gość gość
A potem rozwod , nienawisc i przerabianie ?

Gość gość
tak do tego podchodząc to lepiej w ogóle ślubu nie brac ;)

Gość gość
Serio , ale ludzie to robia pochopnie , a potem maja schrzanione zyciorysy . Znam kogos takiego , ciagnie sie za nim , a chcialby inaczej .

Gość gość
2 lata malzenstwa , a teraz ...

Gość gość
ale ślubu nie biorę pochopnie!

Gość gość
Nie lubię tatuaźy w ogóle, mam jak najgorsze skojarzenia. A ty zrób, jak uważasz. Może być ślubny, żałobny, rozwodowy. ..

Gość gość
i myślisz, że większym problemem był tatuaż niż rozwód?

Gość gość
Tatuaz rozwodowy ? Dobre

Gość gość
Sluby sa fajne i tatuaze tez , ale trzeba byc tego pewnym . Niestety wiekszosci sie tak tylko wydaje .

Gość gość
Znam kogoś kto taki zrobił. Były mąż-tyran nie pozwalał jej nigdy nawet fryzury zmienić, o tatuażu nawet nie mogła wspomnieć - jak tylko się rozwiodła to zrobiła tatuaż :D

Gość gość Michał
Na ślub z tatuażem? Dlaczego nie? Najbardziej seksowna byłaby wagina na prawym przedramieniu i wielki penis na lewym. Dlaczego piękne kobiety na własne życzenie oszpecają się? tego nie zdołam pojąć... Naturalne, młode, piękne ciał jest cudowne, a potem starzejemy się oboje,a z biegiem lat pokochajmy swoje zmarszczki i inne niedoskonałości, ale oszpecać ciało dla chwilowej mody? Po co? Piękniejsza nie będziesz.

Gość gość
to załóżmy, że ktoś jest pewny ślubu, bo w sytuacji kiedy bierze się ślub pochopnie to tatuaż jest najmniejszym problemem :P

Gość gość
Michał - nie bardzo wiem nawet co ci odpowiedzieć, zawsze tak rozmawiasz z obcymi ludźmi? Podając takie przykłady? Jak można poważnie traktować taką wypowiedź czy dyskutować estetykę z kimś takim?

Gość gość
Michał..popieram. Nie rozumiem tego oszpecania się tatuażem, ubierania jak kloszard w dziurawe dżinsy, itp. Im gorzej..tym modniej? ? Dokąd zmierza ten świat?

Gość gość
"gość Michał dziś Na ślub z tatuażem? Dlaczego nie? Najbardziej seksowna byłaby wagina na prawym przedramieniu i wielki penis na lewym. Dlaczego piękne kobiety na własne życzenie oszpecają się? tego nie zdołam pojąć... Naturalne, młode, piękne ciał jest cudowne, a potem starzejemy się oboje,a z biegiem lat pokochajmy swoje zmarszczki i inne niedoskonałości, ale oszpecać ciało dla chwilowej mody? Po co? Piękniejsza nie będziesz." X Najlepsze sa te np. serduszkiem i imieniem w srodu jakis tam Wojciech czy Anastazy. W wieku 20 paru lat nie nie mozna byc niczego pewnym .

Gość gość
gość dziś - po prostu wygląda to ciekawie. Uwielbiam podarte jeansy, ale temat nie o tym. gość dziś - w takim razie powinno być nielegalnym w ogóle brać ślub do 30 roku życia

Gość gość
taki tatuaż to trochę jak obrączka

Gość gość
"gość dziś - po prostu wygląda to ciekawie. Uwielbiam podarte jeansy, ale temat nie o tym. gość dziś - w takim razie powinno być nielegalnym w ogóle brać ślub do 30 roku życia" X W ogole to powinna byc zmieniona przysiega . Jak mozna przysiegac milosc np.tyranowi ? Czlowiek powinien byc z tego zwolniony .

Gość gość
może jednak nie zakładaj z góry najgorszego scenariusza?

Gość gość
Nikt tego nie zaklada , to wychodzi w" praniu ". Nigdy zaden facet mnie nie uderzyl , nawet z otwartej reki , ale zadna przysiega nie zatrzymalaby mnie przy takim czlowieku . Tym czasem kobiety sa szykanowane i szkalowanw maja zyc pod jednym dachem z tyranem i katem i jeszcze go kochac ? Chore.

Gość gość
Nikt tego nie zaklada , to wychodzi w" praniu ". Nigdy zaden facet mnie nie uderzyl , nawet z otwartej reki , ale zadna przysiega nie zatrzymalaby mnie przy takim czlowieku . Tym czasem kobiety sa szykanowane i szkalowanw maja zyc pod jednym dachem z tyranem i katem i jeszcze go kochac ? Chore.

Gość gość
to wtedy bierze się rozwód, to nie jest przysięga która zakłada pozwalanie na taki terror

Gość gość
Czemu na tym forum ludzie sa takimi pesymistami?

Gość gość
My zrobiliśmy sobie taki prezent ślubny. Wzorem jest mandala, której połowa znajduje się na mojej stopie, a druga u męża. Tworzą jedną całość kiedy staniemy obok siebie. Taki wybór miał symbolizować, że zdecydowaliśmy się iść przez życie razem i od momentu przysięgi jesteśmy trwale połączeni w jeden element- małżeństwo. Nasze tatuaże są bardzo delikatne i subtelne, cienkie linie i przede wszystkim BIAŁY TUSZ, zazwyczaj go prawie nie widać, dopiero jak się ktoś przyjrzy, ale robi się bardziej widoczny kiedy jesteśmy opaleni.

Gość gość
Fajny pomysl :) Tylko ja bym nie chciala bialego tuszu