Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy nawiązać kontakt

Polecane posty

Gość gość
autorko tematu, prawda jest taka, że zainteresowany facet zagada. ja wiele razy wychodziłam z inicjatywą i za każdym razem nic z tego. owszem, może i facet się ze mną umawiał, ale nigdy nie wyszedł z tego związek. faceci są tak zaprogramowani, że starają się zdobyć, to co chcą - pracę, czy kobietę. oni działają. uwierz mi, nie kombinuj, bo tylko się sparzysz.

Gość gość 21 02
Dziękuję i prawdę mówiąc myślę podobnie. Może jedynie postaram się częściej na niego wpadać, jak się uda i się uśmiechać. W końcu on mnie zna z widzenia, wie gdzie mieszkam. Nie chciałabym się wydurnić.

Gość gość
I już autorka potiwerdziła, że jest typową polską królewną z drewna. Jak zwykle wszystko na gotowe, wszystko ma za Polki-kretynki zrobić facet, bo im korona z głowy spadnie. Samo szczerzenie się do faceta nic nie da, możesz się tak szczerzyć do śmierci. I bardzo dobrze, że go nie poznasz, bo szkoda chłopaka dla takiej drewnianej królewny.

Gość gość
autorko tematu, prawda jest taka, że zainteresowana kobieta zagada. ja wiele razy wychodziłem z inicjatywą i za każdym razem nic z tego. owszem, może i kobieta się ze mną umawiała, ale nigdy nie wyszedł z tego związek. kobiety są tak zaprogramowane, że starają się zdobyć, to co chcą - pracę, czy faceta. one działają.

Gość gość
Ale nie rozumiesz, że oni się znają z widzenia. Skoro ten koleś do innych zagaduje, a do niej od lat nie to chyba jest coś na rzeczy.

Gość gość
Skąd wiadomo że do innych zagaduje? I skąd wiadomo, że do autorki nie zagaduje, bo się wstydzi? Jak się nie spróbuje to się nie wie, a wróżenie z fusów jest bez sensu.

Gość gość 15 11
Jestem autorką tego wątku. Jak już wcześniej wspominałam, my z tym kolesiem znamy się z widzenia. On wie jak się nazywam, gdzie mieszkam. Chodziliśmy do tej samej szkoły, mieszkamy nie tak daleko siebie, to małe miasteczko. I dawno nie jeseteśmy nastolatkami. Skąd wiem, że do innych zagaduje? Widziałam jak nieraz gadał z.dziewczynami, on jest przebojowy i ma mnóstwo znajomych. Ja bym chciała do niego zagadać jak mi się uda, ale zastanawiam się czy to ma sens, parę osób tu mi napisało że mogę się skompromitować.