Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z waszych obserwacji jakie kobiety najbardziej podobaja sie facetom?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o wygląd i osobowość Jakie kobiety kreca najbardziej mezczyzn z waszych obserwacji? Na pewno znacie takie kobiety ,ktore maja szczegolne powodzenie wsrod facetow Czy to prawda 'ze tylko wymalowane i latwe?

Gość gość
łatwe na chwile

Gość gość
Pewne siebie, a nawet trochę aroganckie i bezczelne. Widzę, że takie koleżanki zbierają maślane spojrzenia facetów. (Swoją drogą później w związku jest narzekanie, że ukochana okazała się s*** i awanturniczką xD).

Gość gość
To fakt,ze takie spokojne i nieśmiałe nie maja szans u facetów U nas w korporacji tylko te wyzywajace cwaniary noszace wysoko glowy i zaczepiajace same facetow kręcą ich najbardziej Mamy w dziale kolezanke ktora bije na glowe wszystkie modelki i piekne aktorki,ale jest spokojna,niepewna siebie i jakos nikt jej nie adoruje.

Gość Tomek gość z Gdyni
Uroda ma znaczenie, ale najbardziej podobają się kobiety mądre, posiadające to "coś", co powoduje, że nie są nudne, zapatrzone w siebie, mają własne zdanie na wiele spraw, nie są nudne, chętnie się z nimi dyskutuje, polemizuje, ale jednocześnie szanują zdanie innych. Z takimi kobietami nigdy nie będzie nudno, zawsze wspólne pole do rozmów i wspólnego czasu się znajdzie,

Gość gość
ja myślę, że najgorzej mają nieśmiałe kobiety, które nigdzie nie wychodzą.

Gość gość
Cb żaden nie chce i temat założyłas.

Gość gość
Do zależy do czego. Takie pewne siebie i aroganckie mają powodzenie ale trudno im ułożyć sobie życie z kimś na stałe. Raczej mają wiele romansów. Trwałe związki to raczej ladne, normalne i takie jakby tradycyjne tzn lubią dzieci, marzą o jakimś domu itp.

Gość gość
Raczej tym nieśmiałym jest trudno ułożyć życie, bo żeby kogoś poznać i z kimś być, trzeba nawiązać jakiś kontakt.

Gość gość
Napewno nie takie jak ty :D

Gość gość
Trudno powiedzieć, bo inne bardziej im się podobają, a inne zaczepiają. Zaczepiają jak wyżej napisane - otwarte, łatwe i chętne. Inteligentnymch i ładnych się boją, chociaż one szybciej wychodzą za mąż.

Gość gość
Bzdura, te arogancki i pewne siebie mają facetów na stale ale pod pantoflem, do tego prawie nigdy taki facet nie zdradza, częściej zdradzają mężowie tych ciepłych tradycyjnych kobiet bo zazwyczaj są nudne

Gość gość
Cwane suki. Niestety.. I to co ciekawe nie zależy od urody. Cwana sucza może być zarówno bardzo ładna z wyglądu jak i niespecjalna na twarzy z paroma nadprogramowymi kilogramami. Dla takiego faceta liczy się głównie to że ciągle coś sie dzieje, a taka krzykaczka to zapewnia. Ponure i mało romantyczne, ale prawdziwe.

Gość gość
Dodam jeszcze że kiedyś dawno temu jak byłam młoda, miałam ze 20 lat to robiłam różne takie eksperymenty gdy szukałam męskiej akceptacji i był czas że poudawałam troche taką cwaniare i to faktycznie działało, faceci sie na to łapali. Zaczynali się pojawiać "wielbiciele". Ale to był tylko eksperyment bo na codzień to sie nie da tak udawać kogoś kto w rzeczywistości nie ma takiej natury. Prędzej czy później wyszłoby że ja nie jestem taką typiarą.

Gość gość
"Trudno powiedzieć, bo inne bardziej im się podobają, a inne zaczepiają. Zaczepiają jak wyżej napisane - otwarte, łatwe i chętne. Inteligentnymch i ładnych się boją" Coś w tym jest. Ja tak miałam nieraz jak byłam panną, że komuś tam sie podobałam ale nie miał odwagi bezpośrednio podejść więc najpierw wydeptywali ścieżki do moich koleżanek, żeby sie z nimi zaprzyjaźnić żeby taka koleżanka nas zapoznała. Czasami nawet nie znali moich koleżanek a potrafili do nich podchodzić i sie z nimi zaznajamiać żeby one robiły za swatki. Do nich nie mieli oporów podchodzić, a do mnie tak. W końcu wyszłam za mąż za takiego co sam od razu bezpośrednio do mnie zagadał bo mnie już szlag trafiał na takie podchody do mnie naokoło, że pół okolicy coś tam wie i obserwuje jak w tanim serialu czy coś będzie dalej podczas gdy ja gościa kompletnie nie znam.

Gość gość
Ja nie jestem piekna ale ladna. Zawsze mialam powodzenie. A podobno kawal suczy ze mnie...

Gość gość
Dzięki filmowi chata może przestanę życzyć ci... Wesołych świąt niewiadomo skąd :-D

Gość gość
Hmm zawsze mialam powodzenie... Czesto po dzis dzien mnie ktos zaczepia. Wyglad ma znaczenie, mysle, ze faceci lubia zadbane kobiety, nawet z lekka nadwaga, ale umalowane i ubrane ladnie, kobieco. Ja staram sie zawsze wygladac dobrze, bo po prostu lubie, wtedy czuje sie ze soba "w zgodzie". Jestem tez troche wybuchowa, umiem odpyskowac, ze az w piety pojdzie. Mam swoje zainteresowania i hobby, facet nie jest pepkiem mojego swiata i nie wyje do ksiezyca rozpaczy, jak 3 min nie odpisuje. Nie jestem bluszczem.

Gość gość
Głupie z dużymi cycochami.