Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie

Polecane posty

Gość gość

ze wszystko ddzieje sie po cos i bylo zaplanowane czy to czysty przypadek ?

Gość gość
Nie ma przypadków

Gość dr ale nie Judym
Czasem tak a czasem nie. Jednak chyba często przypadki decydują. I to głupi, cyniczni, wredni, manipulanci, majętni i kurw/iarze i kure/wki mają więcej szczęścia niż ci mądrzy, dobrzy itp. życie bywa przewrotne i pokrętne jak filmy Woody Allena

Gość gość
Jesli wszystko ma swoje przeznaczenie to po co sie wysilać . Albo w meczu po co strzelać bramki jesli wynik jest juz ustalony.

Gość gość
23: 31 nie sadze zeby to dotyvzylo takich przyziemnych spraw .

Gość gość
Decyzja o ślubie to nie przypadek. Planowane dzieci itd dużo jest ważnych decyzji w życiu ale choroby i inne kopniaki od życia czegoś uczą.

Gość gość
nie wierzę w przeznaczenie. każdy jest po częsci kowalem swojego losu.

Gość gość
Ja nie wierzę w przeznaczenie. Gdy byłam młodsza, to myślałam że wszystko co się dzieje ma jakiś sens. Dziś z tego wyrosłam. Nasze życie to przypadek, nasze decyzje i decyzje innych ludzi.

Gość gośćhjjkkki888
Tak samo jak dziewczyna powyżej kiedys wierzyłam w przeznaczenie,dzisiaj widze ze wszystko jest kwestią przypadku

Gość gość
Fakt że najlepiej sie czesto żyje cwaniakom puszczalskim kombinatorom oszustom manipulantom

Gość gość
A ja kiedys wierzylem ze wszystko jest dzielem przypadku ale teraz widze ze wszystko sie dzieje z jakiegos powodu ;) A wiele juz przezylem ;)

Gość gość
Przeznaczenie to niestety zwykła bajeczka.

Gość gość
17:02 skad taka pewnosc ? Nigdy nie bedziesz miec gwarancji i pewnosci , ze jest tak jak ty myslisz . Daj przyklad . Nie podasz , bo nie mozesz twgo wiedziec .

Gość gość
Wierzę w przeznaczenie, I że wszystko jest po coś, ale ludzie w swej arogancji nie czytają wskazówek, nie wyciągają wniosków, ignorują swoją intuicję.

Gość gość
23.21 (wczoraj).. A jakie szczęście masz na myśli? Bo prawdziwe szczęście jest Darem, nie do kupienia za żadne pieniądze świata. Szczęście to stan umysłu.

Gość gość
Nie wiem ilu ludzi przezylo cos takiego jak ja.Nie bede sie rozpisywal.Mialem w miare ulozone zycie,plany.Ale cos mnie wrecz zmusilo do zmiany drogi.Cos z czym nie mozna wygrac.Dlatego wierze w przeznaczenie.Mozecie mnie zapytac czy jestem szczesliwy.Otoz nie.Cierpie strasznie.Ale wierze teraz ze Bog ma dla kazdego z nas swoj plan przed ktorym nie uciekniesz.Teraz czekam na final by sie dowiedziec czemu tak sie stalo...

Gość gość
Jak mawia trener Piechniczek "Nie ma przypadków, sa tylko zbiegi okoliczności"

Gość gość 17 40
Mam pewność, bo wszystko w moim życiu ułożyło się przypadkiem, bądź są to konsekwencje moich i cudzych wyborów. gdybym np. zamieszkała w innym mieście to poznałabym innych ludzi itp.

Gość gość
18.05 niesamowite

Gość gość
18.05 a nie uwazasz ze tak mialo byc? ;)

Gość gość
Obejrzyj sobie film ,,przypadek", to naprawdę nic niesamowitego.

Gość gość
Przeznaczenie jest sprzeczne z torią nieoznaczonosci Heisenberga

Gość gość
Do gościa 18:04 Czyli przedtem miałeś drogę łatwa dla Ciebie? Gdy wybrałeś Boga jest ciężko? Proszę odp. Magdalena

Gość gość
Nie, nie wiem co by musiało się stać, żebym w to uwierzyła, chyba jakaś szalona miłość, ale wątpię.

Gość gość
18.21 nie rozumisz.Tu nie chodzilo o wybor Boga bo On zawsze byl ze mna ;) zawsze w Niego wierzylem.Troche przeabaliziwalem swoje zycie iles lat wstecz i wiem ze wybory ktore dokonalem byly takie jak On chcial :) intuicyjnie czulem ze cos sie wydarzy niejednokrotnie i mi nie wierzono a za rok np to sie spelnialo :) wtedy przypominalem ze wiedzialem ze tak bedzie i bylo wielkie zdziwienie.Jednak nie wiedzialem dlaczego tak ma byc a okazalo sie ze Bog przygotowal mi wielka niespodzianke.Choc bardzo cierpialem i cierpie nadal,dochodzę do siebie i jestem mu z dnia na dzien coraz bardziej wdzieczny za to wszystko :) modle sie codziennie i prosze by dodal mi w tym wszystkim sily zebym to przetrwal :)

Gość gość
Czyli chorujesz na coś, jesteś po wypadku? Skoro czekasz już na finał?

Gość gość
Nie nie choruje :) co najleosze z wypadku na autostradzie w ktorym teoretycznie powinienem zginac wyszedkem bez zadrapania :) auto do kasacji.Wiem ze Byl ze mna wtedy :) chce zebym zyl :) mam inna misje do spelnienia na tym swiecie :) czekam na to by sie dowiedziec czy to jest to o czym mysle ;)

Gość gość
Dla mnie to trochę nadinterpretacja, bo Bóg Ciebie akurat by "wyróżniał"bo masz misję? Każdy kto żyje jest dzięki Bogu, nie jestem zazdrosna ale to co piszesz to dziwne. Bóg pozwala na głód na świecie ale Ciebie wyróżnia.

Gość gość 18 53
ten wypadek to żadne przeznaczenie, że z niego wyszedłeś, tak czasem jest, zwykły przypadek.

Gość gość
przede wszystkim nie wierze w żadnego boga a to co nas spotyka wynika z naszych wyborów