Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

Czytam, bo lubię

Polecane posty

Fruwająca mojemu Rysiowi 7 lat stuknie w tym roku, więc to pan w sile wieku:)

Dorix i u Ciebie diagnostyczna ruletka:o oby szybko było wiadomo co Ci dolega, by móc skutecznie zadziałać ❤️

Betulka no właśnie, nie mogłabyś działać na dwa fronty;) i na fejsbuku i na cafe jednocześnie? wiem, że robisz tam dobrą robotę i tak trzymaj:) ale mogłabyś też nas nie zaniedbywać, co? bo zaczynam wbijać się w poczucie winy, że jesteśmy mało atrakcyjne:( ok, wiem, że nie o to chodzi, ale próbuję Cię uruchomić;)

u mnie za oknem szary poranek, jedyna atrakcja to świergot ptaków:) ciepło, to się drą jak przekupki;)

Gość gośćterix
Kawa herbata podana zapraszam. Ciężko mi się pisze z telefonu a moje dziecko śpi coraz dłużej, nie chcę go budzić. U mnie pada deszcz i ciepło. Tekla trochę za duży cholesterol, ale moze to reakcja na odstawinie leków. Ja też odstawilm leki i za miesiąc będę sprawdzala. Milego dnia wszystkim

Gość gośćterix
Zulka bardzo dobry sposób na leniwa panią :D

Witam niedzielnie 🖐️ Terixiu dzięki za kawusie ❤️ zachodze w głowe co spowodowało ten skok - we wtorek będzie rozmowa. Ja już nie wiem co mogłabym zmienić w odżywianiu - zrzuciłam przy okazji 10 kg, nie smaże, odżywiam sie zgodnie z zasadami cholesterolowymi i cukrowymi a tu masz! Kiedyś zanim metabolik (była wtedy inna) powiedziała mi że dietą sobie nie poradzę i włączyła rosverę. Teraz lekarze uciekają od tych leków. Gin podpowiedział mi jaki suplement włączyć, który być może pomoże i mam powiedzieć o o tym metabolik. Zalecił mi „LipiForma plus” - 3 miesięczną kurację (1 kapsułka na dobe) i potem zrobi mi kolejny lipidogram. Będziemy wiedzieli na czym stoimy. Ciekawa jestem jak u Ciebie będzie ❤️ Zulko - ano organizm jak zegarek :D dzisiaj też gotowy do pracy ❤️:D Widziałam wczoraj Rysia - miziulek z niego bo wkroczył pięknie w wiek dojrzały :D Mój Kocio też w podobnym czasie zaczął okazywać ogromne przywiązanie do nas. Strasznie tęsknie za jego ciepłym pachnącym cialkiem :O:O:O Mnie też ubawiła animacja :D:D:D - dzięki za wklejenie ❤️

Chce mi sie do kina Zulko ;) ostatnie tygodnie pełne zobowiązań mieliśmy, teraz Małża ma chore gardło i „siedzi na doopie” ale czas zacząć żyć nie tylko przyziemnymi sprawami. Wiosna jest nieunikniona to moze jakoś optymistyczniej będzie. Nadeszły jakieś dziwnie niespokojne czasy :O:O:O Mam poczucie zagrożenia, jest znowu szaro i smutno jak w PRLu :O i na razie nic nie rokuje zmiany na lepsze :O Nurzamy sie w kłamstwach i obłudzie fuj :O Stworzyłam sobie swój świat - ale częśc tego syfu bombarduje nas codziennie :O i na to nie ma rady. 🌻 Kończe szyć dżinsowy dywanik dla dzieci - będzie piękny! :D jak skończe to go ugotuje ;) Mam zamówienie na 2 lalki szmacianki :D chyba sie w to pobawie :P Zamiast tv słucham muzyki - przerabiam dokładnie Ellę i Luisa :D Nie moge słuchać muzyki kojarzącej mi się z Pimpusiem bo mam napady smutku. Więc lecą starocie - wezme sie dzisiaj za Paula Ankę, moze jeszcze wcześniej? może lata 60-te? Coś co dobrze sie wspomina. Musze jeszcze poczekać - jeszcze nie jestem gotowa na Pimpusiowe wspomnienia. Zrobie jednak rzecz taką: ze wszystkich zdjęć Filusia wybiore serię i dam do wydruku - zrobie galerię taką jak zrobiłam Małżowinie na 60-tkę. Wyszło super.

Fruwająca ❤️- dobrze, że sie pojawiłaś - u mnie już śladu po śniegu nie ma. Przyszedł halny i spłukał wszystko.

Gość Zuzanna Amelia  æ
Ladna.

Gość gość
Dziewczyny, szerokim łukiem omijajcie Zuzanna Amelia. To kafeteryjny śmieciuch. Żadnych rozmów z nią i nie otwierać żadnych linków które wkleja. Może być wirus, który Wam wyczyści komputer.

Gość Zuzanna Amelia  æ
14.01 - Robisz spam. Nieladnie.

Teklo ten Lipiforma jest zapewe na receptę? sama muszę pomyśleć o obiżeniu swojego chol. oczywiście u lek. jeszcze nie byłam:P

Teklo tęskota za Pimpusiem z czasem zblednie, ale trwać będzie cały czas. i myślę, że czekanie na poprawę, by dać miłość innemu Pipkowi nie do końca się sprawdzi, bo... patrz wyżej. wiem, jest wiele przeszkód, powodów i wątpliwości, sama je miałam, mam i będę miała, i doszłam do wniosku, że w takiej kwestii owszem trzeba (ale nie za dużo) rozkminiać, i zdać się na los, może jakieś cudo stanie na naszej drodze i nas znajdzie:D

Gość Zuzanna    Amelia æ
Jaka ksiazke teraz czytacie?

Gość gość
Niedojdo ! Zuzanna Amelia æ dziś Jesli nadal bedziesz kasowac tematy Filtowni to ja bede pisac u Twoich protegowanych pan na temacie "Czytam bo lubie".

Siedze i fastryguje aż mnie plecy tak rozbolały, że musiałam na chwile przerwać Zapraszam na herbatke (_)? (_)? (_)? (_)? Zulko ❤️ zgadzam sie z Tobą ❤️ Trauma przybladła, czas "żałoby" sie skończył ale gdzieś z tyłu tęsknota i pamięć zawsze zostanie. Dobrze to ujęłaś - zdaje sie na los. Jak stanie mi na drodze kociątko a najlepiej dwa to zabieram i otaczam opieką. Póki co - gdziekolwiek jestem zerkam a to w krzaki a to po różnych innych kątkach (mam już chyba obsesję:P) podświadomie wypatrując czy jakieś stworzonko porzucone nie płacze :O

Lipiforma jest bez recepty co gin podkreślał. 3 miesiące i mozna skontrolować poziom cholesterolu.

wpadłam na herbatkę Tekli:) lubię taką aromatyzowaną gorącą. i to ostatnie dzisiaj picie, bo potem 125 wędrówek wiadomo gdzie;):P

:D Fajnie Zulko ❤️ - posiorbiemy w duecie. Skończyłam fastrygować, dzisiaj zrobie jeszcze tylko próbe szycia i moge poleniuszkować ;) Fajna jest taka robota - myśli szybują swobodnie, można sobie w glowie co nieco poukładać :D Spokojnej nocy życzę ❤️

to może i ja sobie zapodam te tabsy na zbicie cholesterolu, hm muszę pomyśleć

fajnie posiadać takie manualne zdolności/ umiejętności, zazdraszczam;) sama mam dwie lewe ręce;):P no dobra umiem wyszywać, haftować, czy jak tam to zwał, ale już z tym skończyłam;) Teklo jesteś samoukiem? za moich podstawówkowych czasów na zaj. praktycznych szyłyśmy poszewki na jaśki i fartuszki na maszynie, dziergałyśmy szaliki, piekły szarlotkę. tylko jakoś mi to nie szło zbyt zgrabnie i nie połknęłam bakcyla;):P