Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda100

Jestem mi potwornie wstyd

Polecane posty

Gość Magda100

Jakiś czas temu przechodziłam przez ciężką depresje, ogólnie okaleczałam się. No krótko mówiąc było słabo. Naduzywałam alkoholu, imprezowałam. Żyłam jak robot, wykonywałam wszystkie czynności jak wcześniej tylko tak automatycznie. Nic mniebnie obchodziło, wszystoo było mi całkowicie obojętne. Kiedy kolega znajomych z którymi zaczęłam imprezować zaproponował mi seks zgodziłam się, był raz, później drugi. Byłam dziewicą. Później zaczęłam brać antydepresanty i zaczęło mi przechodzić, wtedy dopiero był koszmar bo nie mogłam uwierzyć że zrobiłam coś takiego. Wcześniej byłam bardzo cnotliwa. Niedawno poznałam chłopaka, bardzo mi na nim zależy, chciałabym przeżyć pierwszy raz z facetem który coś dla mnie znaczy ale już nic nie zrobie. On pytał o poprzednich partnerów ale nic mu nie mówiłam, co mam mu powiedzieć? Jest mi cholernie wstyd, przyznać się?

Gość gość
No czasu nie cofniesz.

Gość gość
Prawda jest najlepszym rozwiązaniem na wszystko. Jeśli Cię kocha to zrozumie. Każdy ma prawo popełniać błędy. Zostaw to w tyle,bo to przeszlosc. Liczy się teraźniejszość.

Gość gość
nie miej wyrzutow faceci tez nie maja i nie podchodza do seksu w ten sposob co my, tzn wymagaj dziewictwa jesli boja sie porownan i zzdrad ale zwykle nie dadza tego w zamian, hipokryci

Gość gość
On nie powinien wogole pytac o takie rzeczy bo oni robia to samo.

Gość gość
Moze powinnas sie rozejrzeć za normalnym bezproblemowym facetem

Gość gość
Mogłaś mieć kogoś przed nim, i tak powiedz ale nie wdawaj się w szczegóły.

Gość Magda100
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, jestem po prostu bardzo młoda bo mam 18 naście lat, .ie chce żeby pomyślał że ma do czynienia z jakąś puszczalską. Kiedy byłam w złym stanie psychicznym nikt nie potrafił mnie zrozumieć a ja czułam do siebie obrzydzenie. Ja uważam że o takich rzeczach się mówi, ja też bym chciała wiedzieć ile partnerek miał przede mną. Szczerość jest ważna, po prostu cholernie chciałabym żeby był tym jedynym, może z czasem przestanie mi to przeszkadzać. Nie wiem jak odbierze to że umawiałam się z obcym kolesiem na seks, że piliśmy razem i wgl.