Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochal sie we mnie kumpel mojego ex

Polecane posty

Gość gość

Problem jest taki ze przyjaciel mojego ex wybil mu to z glowy,on teraz jest rozdarty i nie wie co robic .Chcialby byc ze mna i ja z nim tez ale tez nie chce tracic kumpli.On jest od nich sporo mlodszy i ich opinia jest dla niego wazna wiec podejrzewam ze wybierze ich dodatkowo to ze mnie zrobili ta zla i 'pogonili' z towarzystwa ;( ,ja sie odsunelam bo mam tego dosyc i wkurza mnie ze jego kumple maja na niego taki wplyw.Co robic ?czekac? dac sobie spokoj.Dodam ze jestesmy doroslymi ludzmi kolo 30stki.

Gość gość
Koło 30-ki? A facet taki pisduś? Olej, skoro kumple są dla niego ważniejsi. Później przyszła teściowa itd. itp. Szkoda czasu i atłasu.

Gość gość
użyj magii, może cię zechce:P a tak poważnie - potrzebny ci facet, którego nie będziesz szanować? Bo jest tchórzliwy, wpływowy, bez własnego zdania, łakomy na pochlebstwa, biorący wszystko co popadnie, bo to akceptują koledzy, którzy maja to co im odpowiada?

Gość gość
Myslalam ze ma wiecej rozumu w glowie ale jak widac sie mylilam.Ja sie do niego nie odzywam on tez nie dzwoni.Jesli kumple sa wazniejsi to niech spada,juz to przerabialam z moim ex,w zwiazku naszym bylam ja ex i kumple,wiec podziekuje.

Gość gość
Problem jest taki ze zadurzylam sie w nim jak nastolatka jeszcze sie ludze ze przemysli i mnie wybierze...

Gość gość
dlaczego mi sie trafiaja idioci(ex) albo d**y wolowe,czy juz nie ma do cholery prawdziwych mezczyzn?

Gość gość
Nie nalezy rezygnować z wartości wyznawanych, odrzucać osiągnięć ciężko wypracowanych, nie nalezy rezygnować z siebie, bo nie będzie nas szanował ten, który wyznaje nasze wartości, ale nie ma odwagi nimi żyć, pragnie osiągnąć to co mamy, ale boi sie wejść na naszą drogę, on nie szanuje siebie i tych, które go podziwiają, ale ze strachu słucha tych, którzy go nie słuchaja i gardzą jego strachem, ale boja władzy jaką ma a on boi się też tego, co moga mu zrobić, gdy zechce iśc drogą którą podziwia i której pragnie. Strach jest często bardziej bolesny niz sytuacja, której sie obawiamy.

Gość gość
14.32 Kobieta, która liczy na to, ze męzczyzna ją wybierze jest pozbawiona poczucia dumy i godności, JA decyduję, JA wybieram lub odrzucam a nie jestem wybierana czy odrzucana, także Kubusiu nie dokazuj>:)

Gość gość
14:39 chodzilo mi o to ze moze potrzebuje czasu zeby to przemyslec,sytuacja jest swieza.Na pewno nie powiem mu,sluchaj albo ja albo kumple itp........cholernie mi na nim zalezy ale jesli okaze sie dupa wolowa to trudno......mam dosc niezdecydowanych facetow