Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój dzień.

Polecane posty

Gość gość

POBUDKA Budze się przed całą rodziną, aby przygotować się na nadchodzący dzień. Ubieram się pierwsza, więc gdy mąż sie obudzi ujrzy mnie atrakcyjna, zadbana, spokojna i usmiechnieta. Następnie upewniam się, że dom jest ogarnięty i schludny i pakuje plecaki dzieciaków. Nastepnie przygotuje śniadanie dla rodziny, aby po przebudzeniu się mogli zjeść zdrowy i smaczny posiłek. W żadnym momencie się nie śpieszę się. Przygotowywuje ubrania dla męża, sprawdzam czy sa uprasowane i czyste. Po śniadaniu, tuż przed wyjazdem do pracy, żegnam męża pocałunkiem i uśmiechem, życząc mu udanego dnia. RANEK Kiedy mąż jedzie już do pracy, a dzieci do szkoły, staram sie zalatwic wszystkie sprawy niezbedne do prawidlowego funkcjinowania domu. Zaczynam od sprzątania, sklepu spożywczego, pozniej znajduje czas na na paznokcie, siłownie, fryzjera czy kosmetyczke tak aby że wszystkim zdążyć do godz. 14. Staram się nie jezszic do sklepu gdy maz jest w domu z dziećmi. Lubię załatwić wszystkie sprawy na mieście do południa tak że kiedy mąż wroci do domu spędzamy czas razem. Nie wymagam aby mąż pomagał mi w sprawach domowych, no chyba że chce. Staram sie prowadzic dom gładko i sprawnie tak aby popołudniu jak najwięcej czasu pozostało dla naszej rodziny.

Gość gość
Okropne, jak z poradnika dla kobiet, lata 40, USA.