Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój dzień.

Polecane posty

Gość gość

POBUDKA Budze się przed całą rodziną, aby przygotować się na nadchodzący dzień. Ubieram się pierwsza, więc gdy mąż sie obudzi ujrzy mnie atrakcyjna, zadbana, spokojna i usmiechnieta. Następnie upewniam się, że dom jest ogarnięty i schludny i pakuje plecaki dzieciaków. Nastepnie przygotuje śniadanie dla rodziny, aby po przebudzeniu się mogli zjeść zdrowy i smaczny posiłek. W żadnym momencie się nie śpieszę się. Przygotowywuje ubrania dla męża, sprawdzam czy sa uprasowane i czyste. Po śniadaniu, tuż przed wyjazdem do pracy, żegnam męża pocałunkiem i uśmiechem, życząc mu udanego dnia. RANEK Kiedy mąż jedzie już do pracy, a dzieci do szkoły, staram sie zalatwic wszystkie sprawy niezbedne do prawidlowego funkcjinowania domu. Zaczynam od sprzątania, sklepu spożywczego, pozniej znajduje czas na na paznokcie, siłownie, fryzjera czy kosmetyczke tak aby że wszystkim zdążyć do godz. 14. Staram się nie jezszic do sklepu gdy maz jest w domu z dziećmi. Lubię załatwić wszystkie sprawy na mieście do południa tak że kiedy mąż wroci do domu spędzamy czas razem. Nie wymagam aby mąż pomagał mi w sprawach domowych, no chyba że chce. Staram sie prowadzic dom gładko i sprawnie tak aby popołudniu jak najwięcej czasu pozostało dla naszej rodziny.

Gość gość
Inaczej mówiąc jestem ideałem tylko czasem chce mi się pochlastać z przemęczenia.

Gość gość
Złość rozładowuję na dzieciach, po to ich sobie narobiłam.

Gość gość
Po co ten wpis?

Gość gość
POPOLUDNIE Gdy dzieci wracaja do domu, otrzymują przekąski i odrabiają lekcje. Ja jeszcze trochę sprzątam, wstawiam pranie , pasuje. Staram sie aby dzieci odrobily zadania domowe przed powrotem do domu męża, aby mógł się zrelaksować po długim dniu i spędzić trochę czasu na zabawie z dziećmi. Kiedy moj maz przyjeżdża, wchodzi do czystego domu, witam go ciepło już przegrana i odświeżon. Podczas gdy maz bawi sie z dziecmi ja koncze przygotowywac obiad. Po posiłku ja ogarniam kuchnię a mąż spędza czas z dziećmi mi się relaksuje. WIECZÓR Wieczorem maz zazwyczaj przygotowywije sie do jutrzejszej pracy, ja natomiast zajmuje sie dziecmi. Kapie, usypiam. Resztę wieczoru spędzam sz mężem. Rozmawiamy, czasem wypijemy lampkę wina. PORA SNU Seks jest wyrazem miłości i staram się mu to dac tak często, jak mąż pragnie. Lubie gdy widze meza zadowolonego, zawsze staram sie aby seks byl niesamowitym przeżyciem, w zamian mąż zawsze stara się zadbać także o moja przyjemność.

Gość gość
Czyli jednak są idealne kobiety.

Gość gość
Inaczej mówiąc jesteś nierobem, pasożytem na utrzymaniu faceta, który ubiera to w ładne słówka i eufemizmy.

Gość gość
Jesteś bardzo kobieca, wiesz o co chodzi z facetami - te odświeżanie. Ja pracuję i lubię to, więc dla mnie związek bez pomocy w sprawach domowych odpada, ale taka organizacji jest ok, układ jak z Mikołajka.