Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znak pokoju

Polecane posty

Gość gość

nie podałam ręki na znak pokoju w kościele pewnej osobie ponieważ jej nie lubie co tu więcej bd pisać szkoda słów...;-( dobrze zrobiłam??? dodam ze pare osób to widziało ...;-P

Gość gość
a ona wyciągneła rękę do ciebie pierwsza?

Gość gość
ja stałam w ławce przed nią ...i nie odwróciłam sie do tyłu a ona gada że co się gniewasz... a ja udałam że nie słyszę ;P haha

Gość gość
a ta osoba chyba nie ma śwadomości ze jej nie lubisz skoro się do ciebie odzywa i nie wie dlaczego jesteś na nią obrażona/pokłócona/zła itpd

Gość gość
po co chodzisz do kościoła, jaka jesteś katoliczką jeśli nie potrafisz wybaczyć bliźniemu swemu? Pan Bóg wybacza wszystko wszystkim a kim jesteś ty by nie móc wybaczyć swojej znajomej?koleżance, sąsiadce?

Gość gość
bo ta osoba udaje wielką katoliczke pobożną aż do przesady a okazuje się że jest fałszywa dwulicowa hipokrytka co ma romanse z księżmi itp. .. i ja nie mam zamiaru podawać ręki tak plugawym osobom... Jest moją znajomą ale po tym jak się dowiedziałam jaka jest to jej unikam... a ona może się domyślić że wiem o niej prawde ...i bardzo dobrze niech wie że gardze jej postępowaniem...;(

Gość gość
cd.. i jeszcze potrafi pouczać innych na temat wiary, pobożności , księży a sama zachowuje się dwulicowo w kościele złożyć rączki i ubolewać a za chwilę w łóżku u księdza..

Gość gość
romanse z księdzem? hahhahahahahahahahahahahahaha leżę

Gość gość
no tak i dodam że ja mam 22 lata a ona 52 jest mama mojej byłej pseudo koleżanki i teraz ich unikam nie utrzymuje kontaktu z takimi ludźmi...;P

Gość gość
rozgłoś to po parafji niech ma prukwa za swoje