Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otepienie,rozkojarzenie POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zauwazylam od jakegos czasu ze mowiac krotko nie mysle.... robie cos np Przeloze cos bezmyslnie mimo ze sekunde temu myslalam ze mam ta rzecz wziąść dać w konkretne miejsce ,nie mysle jestem rozkojarzona ciagle bujam w oblokach mysle o zupelnie nie istotnych rzeczach zamiast skupic sie na tym co robie. Zaczyna mi o bardzo przeszkadzac bo robie glupoty przez ten brak myslenia.Mam problem tez z logicznym mysleniem , i czesto zapominam albo wrecz nie slucham kto co do mnie mowi.Pamietam ze wiele razy w przeszlosci mowiono mi mysl,skup sie, wiec chyba bylam taka zawsze.Ale ostatnio objawy sie nasilily;/ Czy ktos ma jakies sposoby na rozwiazanie tego probemu? Jak zaczac myslec? wiem glupie pytanie alw czuje sie w pulapce bo nie funkconuje normalnie,jakby oderwana od rzeczywistosci.Dodam ze mam 26 lat .Bardzo prosze o jakies szczere rady.Jelsi ktos ma podobnie piszcie Pozdrawiam :)

Gość gość
spróbuj zażywać Bilobil forte ,jest wskazany w przypadku wystąpienia osłabienia pamięci i sprawności umysłowej związanej z wiekiem. Wspomagająco w zaburzeniach krążenia mózgowego (zawroty głowy, szum w uszach) i obwodowego (uczucie ochłodzenia kończyn, ból w czasie chodzenia).

Gość wszechwiedzacy33
do neurologa marsz!

Gość gość
Poczytam o Bilofil forte :) Neurolog hmm jak ja nie lubię chodzić do lekarza.Sadzicie ze mi pomoże? Mam takie objawy ze nie chce żeby powiedział że przyszłam z jakąś głupotą :p powiem ze nie myślę hmm wyjdę na głupią?:p

Gość gość
kiedy sie ostatnio rznelaś?:-D

Gość gość
Bardzo dawno temy ostatni raz jak byłem budować piramidy w Egipcie przeleciałem żonę faraona i żeby nie było sama tego chciała .

Gość Edziaaaaaaaa
Daj spokój- lekarz to lekarz, nie takie przypadki miewał. Lekarzowi niec co ludzkie nie jest obce ;) Jak się odżywiasz? Objawy pasują do niedoboru witamin B i magnezu. Ja bym na twoim miejscu przebadała się. W każdym razie lekarz jest tu potrzebny. Oni są od tego wlasnie żeby pomagać. :)

Gość gość
EDZIAAA w sumie to masz rację z tym lekarzem :)

Gość gość
Mow sobie glosno gdzie masz cos polozyc. To samo w rozmowie, owtarzaj fragment zdania, pytaj, czy dobrze zrozumialas tresc.

Gość gość
Weź mojego pitola do ust .

Gość gość
Dobra myśl:) dziękuję bardzo :):*** głośno będę potarzala co mam robić naturalnie gdy nikogo nie będzie zeby nie wyjść na dziwną :p