Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE PODPASKI UWAZACIE ZA NAJLEPSZE ?

Polecane posty

Gość gość

poleccie jakies dobre podpaski tamponów nie uzywam wiem ,ze jestem anomalią jakąs ,ale trudno.wole podpaski i juz.

Gość gość
Z Tesco fioletowe, maja dosc mocny klej, ale nie bardzo mocny ze zostaje czesc na bieliznie. Nie maja zapachu, nic tak mnie nie denerwuje jak zapachowe wkladki, albo podpaski. Podpaski uzywam tylko jako dodatkowe zabezpieczenie, bo w pracy nie zawsze moge na juz wyjsc do WC . Wiec jezeli chodzi o chlonnosc... yyy nie wiem, uzywam tamponow.

Gość gość
ja po porodzie tez przeszlam calkowicie na podpaski. przed porodem w dzien tampon a na noc podpaska.tampon teraz mnie uwiera czuje ogromny dyskomfort. podpaski kupuje roznych firm. i bella i always oraz te firmowe z rosmana.to wszysztko zalezy ile kosztuje bo zawsze szukam poromocji. czyli 20 szt w opakowaniu.cxzu czue roznice. szczerze nie bo podpaskie bardzo czesto zmieniam nawet w pierwszych 3 dniach co 2-3 godziny bo ze mnie mocno leci.

Gość gość
Always te bez siateczki bo te z siateczką przyklejają sie do d**y chociaż drogie ale nic sie nie odkleja, przesuwa, przecieka, nie podrażnia itp.

Gość gość
Femina z Biedronki:-)

Gość gość
A ja lubię femina z biedry bo kosztują okolo 2,70 za 20 sztuk. Tych używam na poczatku okresu jak i tak co chwila ta podpaska do wyrzucenia a pod koniec lubię pachnące te z Bella perfecta różowe też z biedry bo ladnie pachną Jeszcze naturella ma fajne bo skrzydełka niemal nachodzą na siebie i nie odklejają się, chociaż zapach ma średni

Gość gość
Tylko tampony. Potem śmierdzicie tymi podpaskami, że strach obok was usiąść

Gość gość
dokladnie podpaski sa rakotworcze

Gość gość
Naturella. Ja uzywam tylko przez 2-dni podpaski potem wkladki bo mam lichy okres

ja polecam Bella , są różnej wielkości ,grubości a przede wszystkim są miłe i delikatne - przyjemnie się je nosi . Oprocz podpasek noszę dla higieny poza okresem pieluchy tetrowe