Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nonieqiemjaaa

Poradźcie mi coś, o co chodzi? Czy on...

Polecane posty

Gość Nonieqiemjaaa

Hejka. Rozstałam się z facetem 2 miesiące temu, pierwszy miesiąc prosiłam, przepraszalam, pisałam jakieś poematy o tym co było i że go tak strasznie kocham, żałuję itp,. On się oddalal z każdym moim sms em i telefonem. Ja byłam na skraju załamania.. Powiedział po rozstaniu że nie kocha że nie czuje tego już ale nie jestem mu obojetna, odkąd zauważyłam że kiedy nie mam z nim kontaktu jest mi lepiej przestałam mu odpisywać (bo zaczął mi pisac coś w stylu odpowoedzi na wiadomość sprzed tygodnia:o) ale nie, uparlam sie i mu nie odpisałam, poz jej dzwonił kilka razy, nie odebrałam. I było mi dobrze!!!!! Po kilku dniach znów telefon, jeden, drugi. Za trzecim już odebrałam. Rozmawialiśmy o wszystkim, co tam u niego i u mnie, pytał jak się czuje i czy wszystko jest ok u mnie. Był mily(!!!!) czułam, że rozmawia ze mną jak kiedyś.. gdzie 3 tygodnie temu był naprawdę chamski i olewajacy. I teraz po tych 3 tygodniach mojego milczenia on dzwoni.. Od tego telefonu mijają 2 dni i znów się nie odzywa. Ja tym bardziej, wiadomo. Ale o co. U chodzi???

Gość gość
Napisz teraz. Jeżeli to o mnie chodzi będziesz miała pewność na czym stoisz...

Gość gość
O g****o

Gość Noniewiemjaaaa
gość dziś To nie Ty. On nie czyta takich forów. Ale po co mam pisać do niego ????

Gość Teppic
To dość proste, jak się bawi w związki dłuższy czas :D Jesteś zaborcza i odbierasz mu tlen. Nachalne wyrazy uwielbienia wcale nie sprawiają, że jest ci bardziej wdzięczny, tylko bardziej zmęczony. Daj mu trochę swobody a kto wie, może zasłużysz, żeby wrócił.

Gość Noniewiemjaaa
gość dziś Dzięki za radę ale myślę, że kupę to on robić umie sam

Gość Noniewiemjaaaa
Teppic dziś No ale napisalam że od 3tyg ma spokoj ode mnie to sam szuka kontaktu

Gość gość
Kochana ,to klasyka.Był szczęśliwy gdy zerwał z tobą a ty za nim jak to mówią latałaś ,to łechtało jego ego i mógł się tym chwalić kolegom.Przestałaś się nim interesowac i pomyślał , no co jest?Dzwonił do ciebie i jeszcze bardziej się na ciebie wku----wiał ,bo nie odbierałaś ,jak odebrałaś to musiał cię od nowa nakręcić i jest święcie przekonany,że lada moment do niego zadzwonisz a on znów cię będzie upokarzał .Chcesz tego ?Pisałaś,że bez niego zaczęło ci być bardzo dobrze to nie zmieniaj tego,nie pozwól aby był górą ,absolutnie nie dzwoń do niego ,bo na co ci wiedza na czym stoisz.Jeśli on zacznie wydzwaniać to kiedyś odbierz,będzie znów miły ,ale ty zaraz zakończ rozmowę ,powiedz ,no to muszę już kończyć a jak spyta dlaczego to powiedz mu : facet,jesteś taki nudny,nie wiem co ja w tobie widziałam.To będzie twoja słodka zemsta na nim i więcej z nim nie rozmawiaj,on na stałe do ciebie nie wróci,zresztą po co ci taki chłopak.

Gość gość
Nie wiem co robić???

Gość gość
Może martwi się o ciebie itd? Czemu baby zawsze wszystko oceniają przez pryzmat relacji męsko-damskich? Nie można uśmiechnąć się do dziewczyny, być miły, bo to od razu dla bab coś znaczy.

Gość gość
To co masz napisane wyżej

Gość Noniewkemjaaaaa
gość dziś Też tak myślę że to jest coś w stylu "hej tu jestem no co jak śmieszne zapomnieć" I teraz czeka aż zaczne biegać ale sobie poczeka. Nie chcę tracić swojego lepszego samopoczucia po to żeby on się dowartosciowal

Gość Noniewiemjaaa
gość dziś Tyle się nie martwił a wręcz mi dowalał a teraz nagle się martwi... Ta...

Gość gość
Lala pochlebiasz sobie że niby on o ciebie zabiega. Może pomyślał, że masz depresję po rozstaniu i tyle.

Gość Nibiewiemjaaa
gość dziś Nie pochlebiam sobie i nie jestem "lala". Po tym co on robił to byłam pewna że się bawi i o mnie zapomniał a jednak teraz pod byle pretekstem chce gadac

Gość gość
Powiedz mu że chcesz pogadać albo powiedz mu że nie chcesz gadać. Boże, jakie te baby są tępe.

Gość Noniewiemjaa
Kafeteria jest taka piękna!!!!!!!! Dzięki!!!!!;/

Gość gość
Faceci są beznadziejni

Gość gość
Kobiety też,wiesz ilu mężczyzn pisze podobne posty?I to nawet w starszym wieku zdarzają się tacy co tak postępują ,takie życie co nie znaczy,że takie wodzenie za nos należy popierać.Tacy ludzie po prostu jeszcze nie dorośli ,są dziecinni i bez odpowiedzialności. Nawet nie powinnaś sobie zadawać pytania co robić ,nic nie robić,olać głupka. Tak bardzo chcesz żeby znów cię poniżał?

Gość gość
no ale równie dobrze mógł pytać, co u Ciebie, jak się czujesz, bo ma wyrzuty sumienia, że był chamski itd. U mnie facet też pisał, że nie jestem mu obojętna, pytał, jak się czuję itd. - to mnie to wkurzało, bo jak k***a mogłam się czuć?!?!? Odpisałam mu, że świetnie, że trochę mam katar, ale przechodzi. I serio, nic z tego jego pisania dobrego potem nie wynikło. Nie wiem, jak będzie u Ciebie, ale uważaj, trzymaj dystans i nie wkręcaj się, bo nigdy o nim nie zapomnisz. A jak sama widzisz- jak nie ma kontaktu, to jest lepiej, zapomina się stopniowo.

Gość gość
Na pewno chłopak nie będzie za tobą biegał, nie martw się.

Gość Noniewiemjaaaa
Nie będę się odzywać. A wy przestańcie być tacy uszczypliwi bo ja nie chcę z nim gadać po tym jak mnie potraktował nie wróciłabym do niego. Oczywiście długo miałam nadzieję ale jak teraz mi się zaczyna poprawiać to nagle ciach i sobie on dzwoni. Nie martwił sie wcześniej to i teraz się nie martwi a wyrzutów sumienia ja bank nie ma. On uważa że jest nieomylny i nawet jak nie ma racji to i tak ma rację wg niego

Gość gość
Tu raczej chodzi o urażone ego autorki - lala jest śmieszna.