Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janiewiedzaca11111

Po jakim czasie ex chciał wrócić?Odezwał się? Wasze historie...

Polecane posty

Gość Janiewiedzaca11111

Hejka. Rozstałam się z facetem 2 miesiące temu, pierwszy miesiąc prosiłam, przepraszalam, pisałam jakieś poematy o tym co było i że go tak strasznie kocham, żałuję itp,. On się oddalal z każdym moim sms em i telefonem. Ja byłam na skraju załamania.. Powiedział po rozstaniu że nie kocha że nie czuje tego już ale nie jestem mu obojetna, odkąd zauważyłam że kiedy nie mam z nim kontaktu jest mi lepiej przestałam mu odpisywać (bo zaczął mi pisac coś w stylu odpowoedzi na wiadomość sprzed tygodniapechowiec.gif ) ale nie, uparlam sie i mu nie odpisałam, poz jej dzwonił kilka razy, nie odebrałam. I było mi dobrze!!!!! Po kilku dniach znów telefon, jeden, drugi. Za trzecim już odebrałam. Rozmawialiśmy o wszystkim, co tam u niego i u mnie, pytał jak się czuje i czy wszystko jest ok u mnie. Był mily(!!!!) czułam, że rozmawia ze mną jak kiedyś.. gdzie 3 tygodnie temu był naprawdę chamski i olewajacy. I teraz po tych 3 tygodniach mojego milczenia on dzwoni.. Od tego telefonu mijają 2 dni i znów się nie odzywa. Ja tym bardziej, wiadomo. Ale o co mu chodzi??? Byliśmy razem 2 lata. Czy macie za sobą historie powrotów po rozstaniu?? Może znacie?

Gość gość
Uuuuuupppp

Gość gość
Hej Haj heloł

Gość Olcia14
Ja narazie jestem ponad 2 miesiące po rozstaniu, jest ciężko, zwłaszcza, że zostawił mnie dla innej, zlewaj go jeśli będzie chciał wrócić to sobie nie odpuści :-)

Gość gość
Po roku, ale.p oczywiście nie wróciła,

Gość gość
Ponad 10 lat minelo. Ale ja sama to sprowokowalam, chyba troche swiadomie i z niskich pobudek, bo to miala byc zemsta za to, ze kiedys mnie odrzucil. Mysle, ze udalo sie az za dobrze i mam wyrzuty sumienia.

Gość Forrest G
Yyy