Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Woda bezglutenowa

Polecane posty

Gość gość

Heloł, jestem na diecie bezglutenowej, bo śledzę profil Anki Lewandowskiej i ona też jest na takiej diecie. No więc poszukuję wody bezglutenowej, którą ostatnio polecił mi trener. Chciał mi ją sprzedać za 35 zł (1 butelka półlitrowa), ale szukam troszkę tańszej. Anka nie oferuje takiej wody. Ma ktoś jakiś namiar na producentów wody bez glutenu?

Gość gość
bardzo zabawne, śmianie się z choroby... nie ma to jak sobie poprawić humor kpiąc z ludzi chorych. czy wiesz, że zarówno celiakia jak i alergia na gluten mogą skończyć sie tragicznie jesli czlowiek bedzie gluten spozywal? nie, pewnie nie wiesz. pewnie nie wiesz takze jakie koszmarne bole towarzysza zaostrzeniu choroby. i pewnie nie przyjdzie ci nawet do glowy, ze to choroba na cale zycie a jedyna mozliwosc to unikanie glutenu, bo leku na to nie ma. super zabawne, co? no to śmiej sie dalej.

Gość gość
Nie mam celiakii. Po prostu Anka jest na bezglutenowej diecie, to ja też.

Gość gość
Ja myślę, że autor wpisu chciał wyśmiać ludzi, którzy jak mantra powtarzają "gluten to zło", chociaż uczulenia nie mają, podstawowej wiedzy zresztą też nie, tylko ufają takim "autorytetom" jak p. Lewandowska. Sądzę, że trochę zbyt emocjonalnie zareagowałaś...

Gość gość
emocjonalnie? non stop slysze przytyki i zarty ze jestem bezglutenowa bo hjacys debile skonczeni zrobili sobie z choroby mode :O dlaczego nie ma mody za samobojstwo, gdyby byla to ci modni debile wszyscy by sie wreszcie pozabijali i odyepali od normalnych a po prostu chorych ludzi :O

Gość gość
Zgadzam się z Tobą, ta moda jest nienormalna. Gluten nie szkodzi osobom, którzy nie są na niego uczuleni.

Gość gość
Tu autorka wpisu. Przepraszam Pana/Panią, którą/którego uraziłam. Mój wpis nie wyśmiewał się z celiakii, a ślepej mody na wykluczanie glutenu z diety przez osoby, które nie mają uczulenia. Jeszcze raz Pana/Panią przepraszam.