Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO PANÓW: jaką kobietę wolicie?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie: 1. Wytworna, zawsze "zrobiona" tzn. paznokcie najmodniejszy styl oczywiście robione w salonie, włosy-idealnie wygładzone i rozjaśnione, rzęsy, ciuch idealny, biżuteria, makijaż jak u gwiazdy (nie tylko od święta). Taka chodząca dama 2. Naturalna, nieprzesadzająca ze "zrobieniem", zadbana, ale makijaż skromny, raczej nie przesadzająca z ubiorem, bez salonowych paznokci, mało lub brak biżuterii, włosy naturalne lub lekki kolorek, bez prostowania. Typ naturalna Napiszcie też coś o sobie: ile macie lat i czym się zajmujecie Dzięks dodam tylko że mogę być i taka i taka, tylko chyba już jestem zmęczona tą tapetą, kosmetyczkami, fryzjerkami, staniem przed szafą pół godziny. Chcę postawić na naturalny look. Co Wy na to? Wolicie jednak "zrobione" dziunie?

Gość gość
nie, nie mam problemów, po prostu jestem ciekawa, po to jest forum żeby pytać, raczej ty masz problemy z opryskliwością

Gość gość
Nie ciebie!

Gość dobra zmiana
opisujesz sie subiektywnie dopoki nie wkelisz zdjecia nie bedziesz wiedziec.

Gość gość
Podoba mi się SIA i tyle . Ma piekna twarz i uśmiech oraz nóźki .

Gość gość
Opcja nr 2 . Bo na opcje nr 1 w większości przypadków porażka idzie potem taka z kilogramami tynku na twarzy że można by blok wymurować ubrana w nie wiadomo co na szpilkach w których i tak chodzić nie umie i cieszy gembe co to nie ona a wszyscy faceci łeb w drugą stronę bo patrzeć siebie da.

Gość gość
ta opcja 1 to w sumie zrobiona, ale nie tak na blacharę, tylko raczej na taką wiesz, jak na sylwestra zwykła kobieta się robi, tak ona na co dzień, w tym sensie, czyli ładnie ale z blichtrem

Gość gość
autorko obwieś się jak choinka i otynkuj się jak kościół na przyjazd papieża.