Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIENAWIDZĘ SWOJEJ PRACY !!!

Polecane posty

Gość gość

kuuurrwa pomocy ludzie bo sie zabije !!! :(

Gość cwaniak84
ale co się dzieje?

Gość gość
Rozumiem cię, też nienawidziłam swojej, pie.rdo.lnelam ją z dnia na dzień bo nienawiść osiągnęła apogeum. Do dzisiaj siedzę w domu i dochodzę do normalności. Mam taką niechęć do pracy, że nie wiem kiedy podejmę następną. Takie są efekty pracy do której się chodzi z przymusu, w którymś momencie nerwy są nie do opanowania i kończy się jak u mnie.

Gość gość
je/bać prace

Gość gość
Autorko dlaczego ? :)

Gość gość
a, co wtedy żrecie nieroby, tynk ze ściany?

Gość gość
Tak tynk

Gość gość wiki
Jestem dziewczyną, by zarobić na siebie i odciążyć rodziców pracowałam m.in. na budowie. Kto z młodych dzisiaj pójdzie do takiej pracy? Nikt! Bo po co brudzić sobie ręce? Poszłam do pracy jako sprzątaczka mając 24 lata i jakoś mi to nie przeszkadzało. Teraz pracuję w wyuczonym zawiedzie. Zapier***am po 10 godzin dziennie. Jest to praca fizyczna i jak wielu mówi "bardzo ciężka". Mi jednak daje satysfakcję, bo mam kontakt z ludźmi i jestem niezależna finansowo. Wiem, że pracy można nie lubić, ale w dzisiejszych czasach bycie utrzymankiem rodziców to lekki wstyd, nie sądzicie? Nie ważne jest to kto ile zarabia, można pracować za najniższą krajową, bo lepszy rydz niż nic. A w międzyczasie można szukać innej pracy.

Gość gość
Jest mnostwo zasiłków i pomoc i da sie wyzyc bez pracy , po co meczyc sie w pracy , mam zasiłek 1400 plus 500 plus i alimenty 800 i jest spoko

Gość gość
To idz do burdelu pracowac potanczysz

Gość gość wiki
Ja pier***lę i ja muszę na takich pracować. -_- Mam koleżankę która pobiera 500 plus i samotnie wychowuje dziecko. Podjęła pracę i wiem że jest z******tą Matką. A te wszystkie paniusie, które żyją na koszt państwa nie dorastają jej do pięt! Pozdro Pincuś, o ile to przeczytasz. :*