Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezadowolony facet2

Problem z kobietą. Ona nie ma ochoty na seks.

Polecane posty

Gość Niezadowolony facet2

Cześć. Zapytam na kobiecym forum może coś mi poradzicie. Od roku spotykam się z dziewczyną ja mam 28 lat ona 22. Na początku naszego związku uprawiałem z nią seks 1-2 a czaseem 3 razy w tygodniu. Bardzo dobrze było nam ze sobą i ja jej to mowiłem i ona mi. A teraz od przeszło dwóch miesięcy jest tak że robimy to raz w miesiącu bo ona wiecznie zmęczona, nie ma nastroju a jeśli już to robimy to mam wrażenie że robi to tylko abym się w końcu odczepił i jej głowy nie zawracał.Przesto właśnie i ja nie mam pełnej satysfakcji z zeksu skoro ona robi to z przymusu :( Na pewno nikogo nie ma na boku. O poważnej rozmowie raczej nie ma mowy bo gdy tylko zacznę ten temat zaraz jest krzyk że jej się nie chce a ja ją zmuszam do seksu :( nasze emocjonalne stosunki są bardzo dobre ale ostatnio coraz bardziej psują się z tego powodu... Co ja mam zrobić w tej sytuacji? chciałbym aby było jak na początku naszego związku te 1 czy 2 razy w tygodniu nam starczały i chciałbym do tego wrócić. Gdy jesteśmy razem to póki się przytulamy jest wszystko ok gadamy śmiejemy się ale gdy przesunę rękę w nie tam gdzie zazwyczaj się przesuwa od razu jest "nie rusz" "nie dotykaj" "przestań" i ponury nastrój do końca wieczoru :( Posuńcie mi jakiś pomysł co z tym zrobić...

Gość gość
Rozwiązanie jest proste. Musisz zrezygnować albo z dziewczyny, albo z seksu. Nie można mieć wszystkiego.

Gość gość
Ale tak nie mogę, zależy mi na niej bo to fajna dziewczyna nic po za tą abstynencją seksualną mi w niej nie przeszkadza. A z seksu tez rezygnowac nie chce.

Gość gość
Nie zmienisz jej. W przyszłości będzie tylko gorzej, więc przywyknij do rękodzieła.

Gość gość
takie ma libido i juz, wyluzowala sie, poczula, ze nie musi udawac. Najwidoczniej pasowalaby ci kobieta z wiekszym temperamentem.

Gość gość
Kobietom też nudzi się partner tak jak facetom partnerka.Nie pociągasz już jej.Kobiety mogą żyć bez sexu-faceci nie.

Gość Carycka
Cos musialo byc nie tak z waszym skoro ona teraz go unika. Niestety, szczera rozmowa na ten temat was nie omine. Koniecznie z nia pogadaj, jesli nie bedzie chciala rozmawiac na ten temat to jest niedojrzala do zwiazku/tez mozna by bylo jej tak powiedziec

Gość gość
zdobyła Ciebie i nie musi się już wysilać. Taki ma temperament. Ja tak mam po 7 latach małżeństwa i dwójce dzieci. Zabiega o mnie tylko wtedy kiedy obawia się, że kręcę na boku z inną, albo próbuje mnie nagradzać. Pozostaje kochanka albo walenie konia.

Gość gość
"zdobyła Ciebie i nie musi się już wysilać. Taki ma temperament. Ja tak mam po 7 latach małżeństwa i dwójce dzieci. Zabiega o mnie tylko wtedy kiedy obawia się, że kręcę na boku z inną, albo próbuje mnie nagradzać. Pozostaje kochanka albo walenie konia" To właśnie podejrzewam. Bo w gruncie rzeczy to ona zaczeła mnie podrywać a nie ja ją. "takie ma libido i juz, wyluzowala sie, poczula, ze nie musi udawac. Najwidoczniej pasowalaby ci kobieta z wiekszym temperamentem." Wystarczyło by mi 1-2 razy w tygodniu ale nie jeden raz na miesiąc. "Cos musialo byc nie tak z waszym skoro ona teraz go unika." No właśnie nic nie było źle to stało się z dnia na dzień. "Niestety, szczera rozmowa na ten temat was nie omine." Problem w tym że ona nie chce rozmawiać, a gdy zaczynam temat jest afera że w ogole podejmuje ten temat. od razu że jej się nie chce ja ja zmuszam i takie bla bla bla Nie chce zostac koniobijca w zwiazku :(

Gość gość
No my ci z baby demona seksu nie zrobimy.

Gość gość
to co mam ja zostawic?

Gość gość
może dla niej ten sex byl slaby z twojej strony i wstydzi się o nim rozmawiać bo jest nieśmiała.

Gość gość
Zastanów się. Teraz Ci sytuacja nie odpowiada. A możesz ją łatwo zmienić. Za 10 lat będą dzieci, kredyt i Ty szukający kochanki, bo przecież nie zrobisz tego dzieciom.