Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opr12wol

Jak żyć

Polecane posty

Gość Opr12wol

Przez wiele lat byłam i jestem gnębiona przez swoją rodzine przez rodziców jak i rodzeństwo. Widzą we mnie tylko spasioną świnie i nic więcej, wyzywają mnie wiele razy różnie. Wywierają na mnie presje i gdy tylko słyszę jak moja mama mówi do mnie z podniesionym głosem to się stresuje i wgl. Ja uważam że nie jestem byle kim, dobrze się uczę i staram się być dobrą osobą. Mam problemy z wymową, jąkam się zwłaszcza jak się stresuje oni to wyśmiewają, pozatym mam wade wzroku, a teraz okazało się że mam problemy z sercem. Wiele razy myślałam o popełnieniu samobójstwa. Jak żyć?

Gość gość
Jest mi najzwyczajniej w świecie przykro. Współczuję Ci jednocześnie zastanawiając kim trzeba być aby gnoic własne dziecko,które jest cząstka rodzica. To boli. Mnie gnoi mąż ale on mnie nie urodził. Jego rodzice to dno z rękami lewymi do pracy,taka patologia 10dzieci i nigdy nie.pracowali. Więc nie dali mu dobrego przykładu. Mimo,że jest Ci ciężko niech jedna myśl Cie podtrzymuje,że pracujesz na swój.sukces i go osiągniesz i odetniesz się od swojej "rodzinki"a ich będzie skrecac.