Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to tylko kolezanka?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad jedna dziewczyna. Zaraz po studiach szukala praktyk oglaszajac sie na forum na fb . Moj maz odezwal sie do niej, przekazal cv dalej i pomogl jej zalatwic praktyki w swojej firmie. po praktykach zatrzymali ja w firmie na czas probny. oczywiscie tak latwo z praca to nie w Polsce. Mloda dziewczyna tym sposobem dostala prace. Jezyk zna slabo ale angielskim sie ratuje. Jak ma blache problemy to widze ze brzydko mowiac " d**e mezowi zawraca". I tak juz ponad rok pracuje. maz twierdzi ze nie gadaja czesto.pracuja w innych dzielnicach, laczy ich tylko ta sama firma. czasem maja spotkania, zebrania razem.

Gość gość
cd. zastanawia mnie jej sms w ktorym pyta czy bedzie na spotkaniu bo ma prezent ze swojego wesela dla niego..... moze wodke weselna

Gość gość
ona mu raczej daje d... a nie zawraca d...

Gość gość
za kilka dni beda razem na spotkaniu ... niby nic dziwnego ale jej sms o tresci... " czy ja dobrze widze, ze jest spotanie tam i tam"

Gość gość
przez koszernych nie ma pracy w Polsce

Gość gość
załóż mu w biurze kamerke ukrytą, nagra sie jak będzie ją posuwał

Gość gość
jak twoj maz przyjdzie z pracy do domu i nie bedzie chcial sie z toba bzykac to znaczy ze ją bzykal

Gość gość
to nie tylko koleżanka jak lizała mu bananka

Gość gość
Dowodow nie masz a sms nic nie potwierdza 99%facetow nie jest milych jednak bez powodu Jak jakas im sie nie podoba to maja ja gdzies a nie zalatwiaja prace Faceci sa mili i uczynni jak cos chca sprawdzone wiele razy. Zaden favet nie zalatwi zwyklej kolezance pracy. I ten tekst "ze mu dup.e zawraca" Akurat. Faceci to szma...rze Bez wyjatku Radzilabym.miec oczy szeroko otwarte

Gość gość
autorko, ona chyba zna francuski czyli do buzi, grecki czyli w pupe i hiszpański czyli między cycki