Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czytacie książki

Polecane posty

Gość gość

Macie czas na czytanie książek? Jaką czytaliście ostatnio?

Gość gość
Dzieci z bulerbyn

Gość gość
Sztuke kichania Michaliny Wiśłockiej

Gość gość
Tak, bardzo dużo czytam - w ten sposób odpoczywam. Jeśli masz problem ze znalezieniem dobrego momentu na lekturę, polecam przyjąć zasadę, że każdy może być dobry i nosić książkę przy sobie - czasem w ciągu dnia nadarzy się okazja. Obecnie kończę "Zapach cedru" - polecam z czystym sumieniem, choć uprzedzam, że nie jest to lekka lektura. I dopiero co skończyłam "Zbrodnię i karę" - mam ogromny sentyment i często do niej wracam.

Gość gość
Tak, bez książek nie ma życia. Obecnie jestem zakochana w twórczośc***ani Katarzyny Misiołek - "Ostatni dzień roku", "Dziewczyna, która przepadła", "Ironia losu" czy "Nie podchodź bliżej" to naprawdę smakowite kąski, w których porusza się sprawy z życia wzięte. Co ważne, autorka nie kończy książki w sposób telenowaty, na zasadzie: x odcinków/ rozdziałów nie mogli ze sobą być, ale w ostatnim rozdziale/odcinku wszystko się klaruje i żyją ze sobą długo i szczęśliwie. Absolutnie nie, autorka pisze o zawistnych przyjaciółkach, zdradach czy...porwaniu przez szaleńca. Przeczytajcie - nie będziecie zawiedzeni :)

Gość gość
Był sobie pies