Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pomóc tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim! Od pewnego czasu kumpluję z taką jedną dziewczyną. Na początku była nieśmiała, myślałam że to tak na początku, ale niestety niewiele się zmieniło. Nadal jest zamknięta w sobie, smutna, ciężko do niej dotrzeć. Z drugiej strony kiedy już zaczyna się otwierać to gada i gada i gada. W tym problem, że głównie o sobie, o swoich problemach lub o problemach ogólnie... Niby wiem, że często stara się mi pomóc, ale ile można rozmawiać o smutnych rzeczach? W dodatku ona jest... Złośliwa! Nie zawsze, ale czasem zdarza się jej powiedzieć coś nie na miejscu... Np kiedyś wypomniała jakiejś koleżance, że jest gruba... A mimo to cały czas narzeka na swój los... I pamiętam że kiedyś mówiła mi że jak wraca do domu to się kłóci ostro z siostrą z mamą, krzyczy na nie... I poza domem też bywa kłótliwa, tzn nie krzyczt czy coś, ale narzuca innym swoje zdanie podczas dyskusji... Chciałabym jej pomóc bo ją mimo wszystko lubię, pomogła mi nieraz, ale nie wiem jak... Może jakiś psycholog by pomógł?

Gość gość
olej ja xd serio albo jak ci juz zalezy to pomodl sie za nia bo innej opcji nie widze