Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka1704

Będę matką trójki dzieci!!!

Polecane posty

Gość gość
15:03 to kwestia wyboru każdej kobiety, ja nie neguję kobiet które nie chcą mieć dzieci, ani takich które chcą mieć nawet i piątkę. każdy niech robi jak uważa, bo każdy ma swoje jedno życie. i to że komuś takie życie nie odpowiada to nie znaczy, że ktoś nie może tak żyć. także szanujmy zdanie innych, a nie od razu większość odpowiedzi to hejty bo ktoś nie żyje tak samo jak hejter, więc od razu jest źle.

Gość gość
i każde ma innegp ojca, a jednego tylko trochę znam

Gość gość
gosc 15:03 - masz racje, bije sie w piers. Gratulacje dla powtornych mam i duzo radoci dla tych ktore nie chca wiecej :)

Gość Zuzka1704
Gościu a czy ty uważasz że jak sie ma trójke dzieci to nie ma sie czasu żeby przeczytać książke?

Gość gość
To takie rodziny jak rodzinka.pl powinny zdechnac, bo jak to "z trojka". Niektore z was to kaleki w zdrowym ciele dlatego takie jeczace jestescie. Co by bylo jak byscie urodzily sie w XVw i trzeba by bylo z********ac i wszystko robic.

Gość gość
Ja również jestem mamą 3 dzieci. Mam obecnie 36 lat, a dzieci mam w wieku 16, 13 i 3. Jestem przeszczęśliwa z mężem. Gdybyśmy byli młodsi chcielibyśmy jeszcze czwarte:))

Gość mamix3
Gościu 16 37 wcale nie jesteś stara jak masz możliwość to czemu nie ;-) ja pewno jakbym urodziła czwarte chciałabym kolejne no ale czas pomyśleć o sobie i poświęcić się wszystkim moim dzieciom

Gość gość
baby nie do z***bania

Gość mamaewynatalii
Witam was kobietki Jestem mamą 4 letniej Ewy i 1,5 rocznej Natalii i mam przeczucie że niedługo będę w ciąży z trzecim dzieckiem Do terminu @ zostało jeszcze kilka dni Nie wiem dokładnie ile bo mam bardzo nieregularne i bardzo krótkie cykle W głębi serca marze o tym dziecku i jak już pisałam mam nieodparte przeczucie że jestem w ciaży pomimo że dzisiejszy test negatywny Oprócz objawów napięcia i poczucia wypełnienia nabrzmienia podbrzusza i pobolewania w zasadzie nie mam innych objawów tylko to przeczucie graniczące z pewnością że jestem w ciaży Dziś mój 21 dc więc około 24-26 dc mogłabym się spodziewać ewentualnej @ Tak więc jeszcze kilka dni czekania :-) Może to totalne schizy ale nic na to nie poradzę Już nawet mi się to śni :-) D

Gość gość
Drogie panie, a miejcie sobie i o 10 dzieci... Ale nie wymagajce potem, by rodzina sie nimi zajmowala, kupowala prezenty i wspomagala finansowo. O panstwie, a raczej innych podatnikach i platnikach zusu nie wspominajac..No chyba, ze macie tyle pieniedzy i wolnego czasu, ze mozecie byc samowystarczalni i chcecie zrezygnowac z programu 500+.. Postawcie na jakosc, nie na ilosc..

Gość gość
Gratulacje,mamy trójki dzieci jak wspominacie trzeci poród po dłuższej przerwie? Ja niedługo rodzę trzecie dziecko,starsze mają 8 i 6 lat.

Gość gość
ja pieprzę, aż tyle bachorów

Gość gość
A ja zazdroszczę, ale tak pozytywnie, bez zawiści :-) sama mam 2 córki, 15 i 7 lat. Spora różnica wieku, bo mąż pracował w delegacji, urodziłam na studiach i zanim pomyślałam o drugim chciałam jakąś pozycję zawodową osiągnąć i dom zbudować. Zawsze marzyłam o dużej rodzinie, mąż chciałby jeszcze 3, ale ja już mam 38 lat i dziewczyny duże, więc nie chcę wszystkiego na głowie stawiać. Gdybym wiedziała, że będzie zdrowe i nam zdrowie w miarę się nie posypie żeby wychować to mogłabym rodzić już, bo w ciąże zachodzilam od ręki i porody miałam dobre i kasa w sumie jest, ale różnie bywa... dlatego skupię się na mojej rodzinie, którą mam a Wam kobietki kibicuję i gratuluję serdecznie :-)

Gość gość 8 lat Marzena
Wy świnie .wiem co robiłyście źe macie dzieci przeczytałam w książce . Jak można wziąć siusiaka do buzi . Nigdy tego nie zrobię dobrowolnie przysięgam na wszystko .