Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alc3

Wpuszczanie bluzki w spodnie

Polecane posty

Gość alc3

Witam, chciałabym spytać czy wkładacie swoim dzieciom przy ubieraniu bluzkę w spodnie? Moja 5 letnia córka tego nie znosi, a ja nie mogę patrzeć w zimie jak jej podwiewa i ma goły brzuch. Marudzi, ze jej nie wygodnie. Dlatego zawsze podkoszulkę wkładam w majtki, a jak ma na to dodatkowa bluzkę to wpuszczam w spodnie, robię to szczególnie w zimie. A ona zawsze sobie wyjmuje na wierzch, a potem jest przeziębiona. Dlaczego robi mi tak na złość i tego nie znosi, wasze dzieci tez tak maja?

Gość gość
Nie, kupuję dzieciom ubrania w odpowiednim rozmiarze i dzięki temu nie mają gołego brzucha. W zimie mają kurtki zimowe, też nie do pępka tylko co najmniej do połowy pośladków, nie wiem jak musiałoby wiać żeby podwinąć całość do góry, ale przy takim wietrze raczej bym nie wypuszczała z domu ze względów bezpieczeństwa. Zresztą nie rozumiem z jakiego powodu chłodne powietrze na brzuchu czy plecach miałoby być bardziej szkodliwe niż to samo powietrze na twarzy, karku, dłoniach czy stopach.

Gość gość
Ja mam do kolan kurtki i tez czuje jak mi podwiewa zimny wiatr na brzuch. Nie nosze podkoszulki,i wlasnie jak mam jakas luzna bluzke to czuje ten wiaterek na brzuchu i nieraz plecach.

Gość gość
Tylko koszulkę pod bluzka z długim rękawem wkładam ,samej bluzki juz nie.

Gość gość
To może rajstopy jej wyżej podciagaj albo kup jakieś spodnie z wyższym stanem.

Gość gość
2:34 A ty masz te dzieci w realu czy tylko wymyślone?