Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jako osoba walcząca z niepłonością ryczę kiedy słyszę, że ktoś ma synka a chciał

Polecane posty

Gość gość
Autorko rozumiem w pełni twoją złość, bo jest naturalnym odruchem, a z drugiej strony takie tematy jak założony przez ciebie zawsze prowokują do licytacji kto ma poważniejsze problemy w życiu. No i co komu daje taka licytacja ? Gdybyś była na szczycie tej licytacji i grupa ludzi powiedziałaby na głos: "Tak Anka wszyscy mają problemy ale ty to masz najgorzej". to czułabyś sie z tym fajnie ? Z pewnością nie. Wtedy nie podobałoby ci się że inni cie tak zdołowali tym stwierdzeniem.

Gość gość
do gość wczoraj - ja nie będę adoptować bo jestem za tym aby aborcja była legalna, to jest skierowane do tych p**d co są przeciw aborcji

Gość gość
do gość wczoraj - to jest skierowanie do tych idiotek co są przeciw aborcji, a ja niestety jestem za aborcją i nie będę adoptować

Gość gość
5 lat czekałam na synka 3 poronienia doskonale cię rozumiem autorko

Gość gość
gość dziś do gość wczoraj - ja nie będę adoptować bo jestem za tym aby aborcja była legalna, to jest skierowane do tych p**d co są przeciw aborcji xx w takim razie rozumiem.