Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet chciał ode mnie numer czy źle sie zachowałam?

Polecane posty

Gość gość

Powiedziałam mu że teraz nie pamietam i musze pojsc do domu po telefon. Oczywiście nie wróciłam i nie dalam.

Gość gość
Nie wiedziałam już co zrobić chciał mnie wyciągnąć na 'melanż' i byl z kolegami

gość dziś Dobrze zrobiłaś, że nie dałaś numeru! Nieznajomym się nie daje numeru, bo nie wiadomo co to za gość może psychopata? Chcesz skończyć jak ta 26 letnia Łodzianka? co poszła na imprezę?

Gość gość
Zależy co to za facet i jak dobrze go znasz. O ile słabo to zrobiłaś dobrze ale jak przyjaciel lub nawet potencjalny partner to chyba nie. Ciężko powiedzieć. Twój nr prywatny to twoja sprawa i to komu go dajesz czynisz już na własne ryzyko i odpowiedzialnośc. Ale masz prawo odmawiać za każdym razem gdy ktoś cie o to prosi ( no może poza szefem w pracy któy np nie da ci nr służbowego bo nie ma a będziesz nieraz w pracy potrzebna po godzinach).

Gość gość
Obcy facet zaczepil mnie bo spodobal mu się moj pies, chwile rozmawialiśmy

Gość gość
Dobrze, że nie podałaś mu swojego numeru telefonu. Kiedy obcy facet zaprasza Cię na imprezę to oznacza kłopoty.

Gość gość
Do gościa wyżej, nie zawsze oznacza kłopoty, mnie obcy facet! zaprosił na wesele swojego brata, nie miał nikogo do pary, był załamany... Byłam na tym weselu, co prawda obcy ludzie, ale bawiłam się super, teraz się spotykamy na gruncie przyjacielskim, facet w porządku, może coś z tego będzie? :-) rodzinę już poznałam i nikt nie wie, że zabrał mnie całkiem obcą na rodzinną uroczystość