Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba1996

Co jest nie tak z moją dziewczyną? :(

Polecane posty

Gość Kuba1996

Hej! Nazywam się Kuba i mam 21 lat. Jestem z moją dziewczyną od 5 miesięcy, lecz od jakiegoś czasu zaczynam się niepokoić... Otóż ma swojego najlepszego przyjaciela który jest w jej wieku i z którym zna się kilka lat ponoć jeszcze z liceum.... Ale dziwne jest to ze np pisze i wychodzi z nim częściej niż ze mną.. zawsze czy to na msg czy telefonie nazywa go słodko z jakimiś przezwiskami i sercami , zresztą tak samo ze sobą piszą ... Co dziwniejsze sama z siebie nigdy nie napisze ani nie zadzwoni zazwyczaj ja to robię pierwszy a ona strasznie długo odpowiada. Ze swoim przyjacielem nie ma takich problemów... Oprócz tego daje mu hasła do swoich portali społecznościowych itd. Na fb jej przyjaciel serduszkuje jej zdjecia a w komentarzach wysyła dwa całujące się pieski pod profilowym, zreszta podobnie robi ona. Zaczynam się nie pokoic.. Z nim robi sobie zdjecia a ze mną rzadko... Nigdy sama z sb nie powiedziała ze mnie kocha , mówi tylko wtedy i nie zawsze jak ja jej pierwszy powiem. Doradźcie mi co się może z nią dziać ,bo gdy ja zaczynam z nią o tym pisać uważa ze jestem zazdrosny i się obraza , a ja naprawdę chce tylko wiedzieć co się może dziać :( Z góry dziękuje za porady!

Gość gość
To dziwne czemu nie jest z nim skoro tak ich do siebie ciągnie

Gość gość
Dałbym sobie z nia spokój. Te kobiece gierki bardziej wykańczają niż sie moze wydawać. Postaw sprawę jasno a jak ona nadal będzie robić takie niejasności to po prostu przerwij. Szkoda zdrowia chłopie,naprawdę, ona nie jest tego warta skoro zachowuje się w ten sposób.

Gość gość
Frajer jesteś i tyle. P***y zawsze będą kopane. Tak mowa tu o tobie pantoflu.

Gość gość
Chłopaku widać ze jesteś w porządku tak ogólnie. Powaznie daj sobie z nią spokoj bo ona niczego innego nie robi a tylko zakłada Ci smycz. Dziewczyna sama nie wie czego chce. Ktoś wyżej napisał zebys postawił sprawę jasno. I racja tylko przygotuj sie ze jejreakcja moze Ci sie nie spodobać. Na pewno sie obrazi. Małolaty zawsze sie obrażają. Jesteś młody wiec wszystko przed Toba. Przestań wchodzić w jakies długie relacje tylko korzystaj z życia i młodości. Na ustatkowania przyjdzie czas pózniej. Zostaw ja. Żadna normalna dziewczyna sie nie obraza a ona widać ze jest głupiutka małolatka dlatego jako kobieta która tez była młoda i głupia mowie Ci ona sie teraz dla ciebie nie zmieni. Ona to potraktuje jako atak na jej wolność i jako próbę ograniczenia. Idź na imprezę, sobota dzisiaj. W domu niech siedza starsi :)