Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wezwanie na policje

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu sprzedałam komuś telefon, nie oryginalny, ale kupujący wiedział o tym. teraz grozi mi wezwaniem do sądu I zgłoszeniem tego na policję gdyż uważa że telefon zbyt wolno chodzi przez to nie może z niego korzystać. Telefon kosztował go 200zł. Nawet jakbym chciała nie jestem w stanie oddać tej kwoty. Czy coś mi grozi po złożeniu skargi na policję i wezwania na komisariat?

Gość gość
Nic ci nie grozi , nie boj sie

Gość gość
On cie bezpodstawnie straszy. Mysli ze sie przestraszysz i oddasz mu kase , nie oddawaj . Sadu sie nie boj, wiesz ile by wybulil kasy jesli podał by do sadu sprawe ? Śmiech na sali , daj sobie spokoj, sam mogl popsuc tekefon

Gość gość
dokladnie tak,nie boj sie,straszy cię. jesli telefon nie jest kradziony badz spokojny:) on mogł go zepsuc.:) nie udowodni ,ze go oszukalas.sprzedalas niesprawny. policja nie zajmuje sie takimi sprawami "ze telefon za wolno chodzi" :D ani tym ze rozowa sukienka okazala sie czerowna,a ziemniaki ze sklepu są gorzkie, poza tym ma chyba 14 dni na reklamcje a juz pewnie po czasie?

Gość gość
Ale problemem jest tu podobno ze telefon jest nie oryginalny... A w Polsce sprzedaż podróbek jest karalna