Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Artur 1998

Problemy ze zdobywaniem przyjaźni...

Polecane posty

Gość Artur 1998

Witam! Mam na imię Artur i mam 19 lat. Od zawsze chciałem mieć dużo fajnych znajomych z którymi spędziłbym miło czas i chodził na imprezy.. Zawsze tez starałem wkręcić się w towarzystwo choć jestem odrobine nieśmiały ale gdy przyjdzie co do czego to potrafię naprawdę gadac o fajnych i ciekawych tematach jak i rozbawiać innych. Zawsze jednak trafiałem na imprezowe towarzystwo w którym był już jakiś silny przywódca a ponieważ mam przywódcze predyspozycje toczyłem wojny które przegrywałem ponieważ chciałem zaimponować od razu po wstępie do jakiegoś towarzystwa ... Czasami się ze mnie nabijali czego bardzo nie lubię , Poprostu nienawidzę jak ktoś ze mnie drwi.. Mam swoją ekipę jeśli można tak to nazwać ponieważ są leniwi bardzo rzadko się spotykamy i nie można się z nimi bawić gdyż im się nie chce.. Zawszs chciałem mieć dużo przyjaciół ciepłe komentarze pod zdjęciem profilowym.. zawsze pomagałem ludzia ale zdaje mi się ze ludzie nigdy do końca nie przekonywali się co do mnie :( Czy tylko ja czuje się samotny i niezapraszany na imprezy "popularnym i lubianych" ludzi? Czy możecie dać mi jakieś porady?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować