Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Madziu dzień dobry tobie życzę

Polecane posty

Gość ślicznaMadzia
Odpowiesz mi Jareczku na jedno pytanko?

Gość gość
dawaj pytanie

Gość gość
Oto pytanie: jakie masz poglądy na temat wierności w związku i czy preferujesz wolne związki, czyli takie w których mężczyzna i kobieta będąc ze sobą, spotykają się w czasie trwania związku na seks z innymi osobami? Jakie masz poglądy na temat tzw. wolnych związków?

Gość gość
w jakimś bardziej koleżeńskim związku to taki układ do jakiegoś stopnia by mnie podniecał,mógłbym nawet jej pomagać w przygotowaniach do randek z innymi,natomiast nie wyobrażam sobie takich układów z żoną którą kocham i która kochałaby mnie

Gość gość
A zapytaj się wpierw Madzi;)kto jej i tu mi . ....rymowanka wychodzi , ale oczywiście nie mogę żartować bo może tu ktoś nie zna się na żartach o Madzi przykro mi

Gość gość zawsze sexy
to zależy jakie żarty z madzi robisz i jakie ta osoba ma własne granice dobrego smaku, bardzo możliwe że mocno przeginasz. A gdyby te same żarty były pod twoim adresem- to dalej byłoby super? :)

Gość gość
czyli nie przeszkadzałoby Ci to, że Twoja partnerka jednego dnia uprawiałaby seks z kimś innym, i np. robiłaby komuś loda łącznie z połykaniem jego nasienia, a następnego dnia robiłaby to samo z Tobą?

Gość gość
ja o Madzi nie żartuję i ona wie,wszystko zależy od okoliczności sprawy,z taką w której zobaczyłbym żonę przeszkadzałoby mi bardzo obrzydzałoby wręcz,,natomiast jeżeli to byłaby taka bardziej znajoma to w ramach pewnych dziwnych fantazji do jakiegoś stopnia czy momentu by mnie to kręciło,mógłbym w ramach pewnego fetyszu obejrzeć wystrojoną w szpilkach jak się szykuje na randkę z innym

Gość gość
co innego jak połączyłoby nas na tyle,że zobaczyłbym w niej żonę czy nawet matkę naszych dzieci,nawet jak nie byłoby idealne ,ale jeżeli nie połączyłoby nas na tyle wiele to żyje się raz i w ramach pewnych dziwnych fantazji kręciłaby mnie np.delikatna dominacja z jej strony,kazałaby sprzątać wychodząc na seks z innym,fetysz jej stóp jak zdjęłaby szpilki i rajstopy po powrocie z takiej randki

Gość gość
a gdybyś miał żonę to też w ramach dziwnych fantazji chodziłbyś sprzątać do koleżanek, które wyszły na seks z innym?

Gość gość
rozważam po prostu różne opcje w swoim życiu i chciałbym takiej możliwie najlepszej dla siebie,a co jest mi pisane to nie wiem

Gość gość
a ja sprawdzam po prostu gdzie są granice Twoich dziwnych fantazji

Gość gość
granice są tam gdzie pojawiłby się obok jakiś facet,realnie,fizycznie,czar wszelkich fantazji i fetyszy prysłby,co innego taka świadomość,że niedostępna dla mnie idzie się kochać z innym

Gość gość
A potrafiłbyś zdradzać żonę z dostępną, nie będącą w związku, atrakcyjną koleżanką? No bo przecież przy takiej kobiecie nie byłoby faceta na stałe, więc idąc Twoim tokiem myślenia granica dziwnych fantazji mogłaby ulec przesunięciu...

Gość gość
raczej nie potrafiłbym,chyba,żeby mnie zgwałciła

Gość gość
to faceta można zgwałcić???????!!!!!!!!!! :D:D:D

Gość gość
zgodnie z kodeksem karnym tak