Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odważne mężatki

Polecane posty

Gość gość

Obciagalyscie kiedys innemu?opiszcie.

Gość gość
Raz koledze w pracy....dlugo namawial i w koncu sie zdecydowalam...szybko w wc...

Gość gość
Szukam kobiety która bedzie miała ochotę i odwagę na nową tylko wirtualną znajomość w którek nie bedzie tematów tabu która lubi ekscytację i narastające podniecenie.

Gość gośćsabbbrina
Raz

Gość Teppic
W ciągu ostatnich 5 lat związku narzeczona zrobiła dobrze przynajmniej trzem swoim absztyfikantom. Co prawda dopiero za 2 miesiące ślub, ale nie spodziewam się, że zmienimy podejście po nim. :D

Gość wiollllla
Lodzik to nie sex..lubie

Gość gość
Mężatko siedzę obok ciebie delikatnie zbliżam się ustami do twojego płatka ucha. Czujesz lekki ciepły powiew mojego oddechu na nim. Przymykasz oczy przysuwasz się lekko do mnie na dleglosc moich ust. Przesuwam językiem po twoim uchu. Delikatnie otwierasz rozkosznie usta. Moje dłonie przesuwają się po twojej talii. Powoli delikatnie zaczynam masować dłońmi twój brzuch schodząc niżej na twoje uda. Czuję jak lekko rozchylasz je. Moje dłonie czują już twoje ciało czuje jak drżą twoje mięśnie. Moja dłoń przesuwa się pod spódnice czuje twój oddech szybszy głębszy. Zaczynam ustami delikatnie pieścić twoja szyję. Moja dłoń spokojnie zsuwa twoją bieliznę a druga rozpinana bluzkę. Zaczynam pieścić twoje piersi. Zaczynam je obejmować ustami zbliżając się do twoich sutek zaczynam je ssać delikatnie pociągając je moimi wilgotnymi wargami. Drażnienie je moim szorstkim językiem. Moje dłonie zaczynają je obejmować ugniatać masować delikatnie opuszkami palców. Zbliżam je do siebie zaczynam je pocierać jedną o drugie próbuje ustami ssać twoje sutki są stojące twarde sprężyste. Moja dłoń schodzi niżej na twoją cipkę zaczynam ja pieścić pocieranie masuje . Pochylam głowę niżej tak by znalazła się między twoimi udami wysuwam język i rozchylają nim twoje wargi zaczynam je lizać. Pojawiają się na nich pierwsze kropelki twego soczku zlizuje go jest ich coraz więcej. Zaczynam ustami obejmować twoja łechtaczkę ssie ja pociągam delikatnie. Czuję jak się powiększa w moich ustach. Liże ja bardziej intensywne coraz mocniej. Czuję jak dłońmi dociskacz moja głowę. Teraz językiem schodzę niżej wsuwane język do twojego środka jesteś gorąca namiętna i mokra. Coraz mocniej zaciskasz moja głowę swoimi udami. Robię to coraz szybciej czuje jak mocniej i intensywniej poruszasz biodrami słyszę twój szybki oddech mocniej i mocniej czuje już jak dochodzisz teraz mocniej mocniej i nagle zatrzymuje aż się z twoich ust wydobywa się cichy jej w moją twarz strzelił strumień soczku i wypływa go jeszcze wiecej. A ja go zlizuje jest bosko. Czy są mężatki z Lublina w wieku 30-45 lat chętne na takie doznania? Odważne zdecydowane piszcie Enarenalfarmed73@onet.pl

Gość gość
To twoje wypociny czy wkleiłeś?

Gość gość
Mój tekst. Bardzo lubię długo pieścić kobietę. Lubię patrzeć, czuć jak rośnie podniecenie a potem upajać się jej eksplozja. By następny orgazm przeżyć z nią.

Gość gość
Kolego mezatki nie przyznaja sie do zdrady...odpusc temat

Gość gość
Drogie panie nabierzcie odwagi.

Gość gość
Hahahaha mężatki odwagi!wasi faceci sie nie dowiedzą..,a my czekamy!

Gość gość
Gość z 19.11 ty taki yebak teoretyk jesteś haha

Gość gość
Kurwa z******ty temat brak tu odwaznych czy mezatek?

Gość gość
Dorka podaj meble?