Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi mezowie,partnerzy celebruja wasze urodziny?co wam kupuja?

Polecane posty

Gość gość

Jak was zaskakują w ten dzień?

Gość gość
zadne zaskoczenie.dla niego dzien jak co dzien. nawet nie wysili sie nie postara. i ja tez sie juz nie staram bo po co?

Gość gość
ja nic nie kupuje zonie bo stala sie z dnia na dzien zimna suka teraz doigrala sie i nic nie dostaje kiedys dostawala co chciala

Gość gość
Kilka dni wcześniej pyta co bym chciała dostać na urodziny. Ja nie lubię prezentów bez zaskoczenia, bo wtedy równie dobrze mogłabym iść i kupić coś sobie sama. Więc mówię że nie wiem i nic nie potrzebuje. No i nic nie dostaje :D

Gość gość
Ja na swoje 40 urodziny nawet kwiatka nie dostałam, stwierdził że niewie co mi kupić .

Gość gość
Urodziny tak, ale na imieniny nic nie dostałam :( Na urodziny zrobił sałatkę, kupił wino i dostałam pachnące mydełko i płyn do kąpieli, bardzo się ucieszyłam.

Gość gość
Oczywiście, że tak, ale o prezentach nie będę pisać :)

Gość gość
ostatnio mój narzeczony zrobił mi mega niespodziankę na urodziny. Początkowo myślałam, że zapomniał ale wracam do domu a tu pełno balonów, konfetti i tych wszystkich dekoracji, że aż oniemiałam. Były to najlepsze urodziny dla mnie, Póżniej zapytałam go gdzie kupił takie fajne balony, a on że na https://godanparty.pl/ . Muszę zapamiętać tę stronę