Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety buntują się przeciwko tradycji...

Polecane posty

Gość gość
U uuu jestem wrozbella jestem głupia i śmierdze. Ha ha ha.

Poza tym kobiety musimy odróżniać prawdziwych mężczyzn od facetów bądź chlopaczkow. Bo mężczyźni, Ci inteligentni, nie uważają tak jak reszta ich "nieszczęsnej" płci. I tak znam takich.

Gość gość
Ja się swojej matce odwdzięczam i bardzo ja szanuje ale nie toleruje takich pyskatych krów jak ty!

Wiecie jak bardzo ponizacie siebie, nie myśląc****iszac takie komentarze? Powtarzam to mnie nie rusza, wręcz przeciwnie.

Gość gość
Ja jestem inteligentny w przeciwieństwie do ciebie a inteligencja to nie tylko piątki w szkole ( prawie same je miałem) ale także stwierdzanie faktów np tych ze kobieta jest głupsza.

Atak na płeć to także atak na swoją matkę. Czyli mówisz, że kobiety "rownolatki" , które nadają się na potencjalna zone, tylko one wg. Cienie są niewolnicami? Słyszysz siebie? Pyskate, nie ja tylko proszę o Twoją opinie, a nie atak na mnie.

Gość gość
Skoro to cie nie rusza to czemu tu siedzisz. :-D

Gość gość
Faktów żadnych nie stwierdzasz, a piątki miałeś chyba ze wszystkiego poza językiem polskim. To też jest interesujące, że "pogardę" dla kobiet pokazują zazwyczaj "mężczyźni" których nikt nie szanuje, koledzy traktują ich tak jak oni traktują (albo chcieliby traktować) kobiety. Więc wmawiają sobie, że kobiety są od nich głupsze bo to zawsze jakieś pocieszenie.

Gość gość
Powtarzam jeszcze raz szanuje kobiety ale nie takie jak ty ty ty ..... nie napisze bo jestem dobrze wychowany. PS. ILE MASZ LAT???

Dlaczego? Bo chce Co wytłumaczyć, że kobieta tak naprawdę poświęca siebie żeby dać Twoim dzieciom co najlepsze i z Tobie też. A Ty się tak odwdzięczasz, nazywsjac ja niewolnica? Wstydzilbys sie. Tyle w temacie.

Gość gość
teraz twierdzi, że szauje kobiety, ale nie takie jak ty...czyli tylko takie które są z natury niewolnicami, a nie takie które trzeba uczyć niewolnictwa :)

Gość gość
Nic nie powiecie? Napiszcie coś. Jestem taki samotny.

Gość Edziaaaaaaaa
Żałośni jesteście wszyscy bez wyjątku :D Nie ma czegoś takiego jak głupsza płeć, a wszyscy ludzie są równi bez wzglęsu na płeć, rasę, wyznanie, orientację, narodowośc, figurę itp itd Zawsze znajdzie się jakiś debil który będzie to negował i twierdził że niektórzy są gorsi, bo cośtam i uzasadniał się pseudonaukowymi twierdzeniami. Tylko siebie kompromitujecie :D Szczekajcie sobie dalej! :D 🖐️

Gość gość
Nie twierdzę że kobieta jest niewolnica tylko tak dla jaj napisałem.

Owszem oboje są winni. Czy to głównie kobieta jest winna takiemu zachowaniu? Raczej tu nikt nikogo nie zmusza na odbycie stosunku. Jeśli jesteś mądry będziesz wiedział i co chodzi - a chodzi głównie o przekaz podprogowy. Jeśli chodzi o "te" czasy. Teraz seksem interesują się nawet dzieci od 8-9roku zycia niezależnie od płci.

Gość gość
statystycznie mężczyźni mają większy "rozjazd" w inteligencji, czyli więcej jest ponadprzecięnie inteligentnych mężczyzn niż kobiet, ale większość największych idotów również rodzi się z penisami :) Średnia wychodzi ta sama.

Gość gość
Edziaa z ciebie to jest dopiero debila a murzyni to co? IQ średnie 70 cywilizacji żadnej nie stworzyli ale tak szczekają dalej ze wszyscy są równi.:-D

Gość gość
skąd ty bierzesz te dane? Czarne osoby mają taką samą średnią IQ jak reszta świata ;)

Gość gość
Kobiety buntuje się przeciwko tradycji bo tak chcą rządzący światem. Zbuntowana kobieta to - tańszy pracownik - pracujący ciężej tylko po to aby ktoś ja pochwalił - nie strajkuja, nie zrobią rewolucji czy zadymy na mieście - chcą się skrobać czyli nie będzie trzeba budować przedszkoli itp - generalnie można im wcisnąć większy kit aby był tylko ładnie opakowany.

Edziaaaaaaaa dziś właśnie o to mi chodzi. Ale nie bądź ślepa i glucha- kobiety są tak właśnie postrzegane. Możesz mieć swój load, swoje zdanie, ale co z tego kiedy pół świata myśli inaczej, albo i więcej? Możesz to zachować jedynie dla siebie. Dlatego mamy więcej feministek. Szkoda, bo świat nie chce przyznać sie, ze tak naprawdę my wszyscy jesteśmy równi. Wszyscy będziemy osadzeni tam na górze w ten sam sposób. Tylko k***a szacunek zwłaszcza dla matek wychowujących dzieci się należy, one nie są nikim waznym- one są tak samo ważne jak wszyscy inni ludzie. ( Błagam Was nie mówcie tu o ekstremalnych przypadkach, gdzie to ojciec wychowuje) mówię tu o równości wszystkich, a wyodrebnilam głównie matki, bo to one zazwyczaj wybierają rolę "matki".

Gość gość
Kretynów czarni są o wiele głupi od białych sprawdź statystyki w internecie.

Dobra idę stąd, bo moje "wykłady" tu na nic. I murzyni mojs droga tak też mogą być naukowcami inteligencie. Mimo że mówi się,że to chińczyk jest najistotniejszy a czarny najsilniejszy. Pomysł sobie o ich losach, jak wiele z nich jest w trudnej sytuacji. Łatwo jest mówić, być bodajże w ,10% populacji najbogatszych.

Gość gość
Głupie murzyn nie stworzyły żadnej cywilizacji bo są za to za tepi.

Gość gość
znam statystyki i wiem, że to co mówisz to jest bzdura :) Mam wrażenie, że jesteś jednym z tych mężczyzn którzy są dużo poniżej średniej jeżeli o inteligencję chodzi.

Gość gość
Z nauk ścisłych tylko jeden murzyn dostał nagrodę Nobla. No ale tak wszyscy wielce równi.

Gość gość
Gość 21:44 tępy kretynie w szkole bardzo dobrze się uczę szczególnie z matematyki a po twoim wpisie widać ze jesteś upośledzony/a umysłowo. :-D

Gość gość
Niestety, ale lata niewolnictwa trochę uniemożliwiły im rozwój naukowy taki jak w krajach "pierwszego" świata. Dalej ciężej dostać się na studia i otrzymać dofinansowanie mając ciemną skórę. Wystarczy spojrzeć na polską listę - większość tych ludzi nie mieszkała nawet w Polsce! Czy to znaczy, że w Polsce są sami idioci?

Gość gość
w szkole podstawowej jak mniemam :)