Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyinred24

Brnąć w to dalej?

Polecane posty

Gość ladyinred24

Mam 24 lata , pracuje. Ostatnio mielismy takiego " integracyjnego" grilla i po nim zostałam u kolegi z pracy na noc ( znamy sie juz kilka lat, chodzilismy razem do liceum) u niego w domu zaczelismy sie wyglupiac jak banda nastolatków i zaczeliśmy się całować ,było miło. Rano nie mówiliśmy o tym , ani w nastepnych dniach. Ostatnio odprowadzajac mnie cmoknal mnie w policzek. brnąć dalej w powazniejsza relacje? P.s oboje jestesmy wolni Pytam się może nieco niestosownie jak dziecko , ale pol roku temu zakonczylam 3 letni zwiazek i boje sie na nowo zaufać

Gość Natalieeeeeeee
A czemu nie? Spróbować zawsze warto i może coś poważnego z tego wyjdzie, a jeśli nie to trudno, tylko nie angażuj się przesadnie od razu, bądź ostrożna, ale też nie totalnie niedostępna. Po prostu podejdź do tego z nuta dystansu ale też z małą nadzieja. Pozdrawiam ;-)

Gość Natalieio
A czemu nie? Spróbować zawsze warto i może coś poważnego z tego wyjdzie, a jeśli nie to trudno, tylko nie angażuj się przesadnie od razu, bądź ostrożna, ale też nie totalnie niedostępna. Po prostu podejdź do tego z nuta dystansu ale też z małą nadzieja. Pozdrawiam ;-)