Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna1212

25 latka i 45 latek, czy on na pewno mnie kocha?

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego go tak bronisz? Przecież on się karygodnie zachowuje. On nie daje psuchicznego wsparcia i czułości.

Gość gość
15:20 nie rozumiesz nic. O to mi chodziło ze jakbym juz była taka zdesperowana i spotykała się ze starym siwym dziadem, który by mógł być moim ojcem i jeszcze taki dziad by mnie ponizal i wyśmiewał mój wygląd, to żebym chociaż maja korzyść z tego, żeby taki stary chamowaty cap chociaż płacił za wszystko. A tutaj nie. Dziadzisko siwe cie obraza i jeszcze wykorzystuje finansowo. A ty go bronisz. On cie gorzej traktuje jak prostytutkę. Nie dość ze cie posuwa oblesny siwulec to jeszcze cie obraza i każe ci za siebie płacić. Straszna desperatka z Ciebie. I wole być materialistka niż dawać doopy za darmo staremu dziadydze.

Gość gość
Nie pojmuje jak można się tak szmacic i nie szanować. Jak można pedofilowi dawać swoje młode ciało i jeszcze pozwalać żeby on cie obrazal. Ty musisz być bardzo zakompleksiona. Po co być ze starym zbokiem, który cie nie szanuje, jak można znaleźć kogoś w podobnym wieku, który będzie cie kochał i szanował taka jaka jesteś. Ty jesteś masochistka chyba. Jakby mnie mój facet wytykal wady w wyglądzie to bym tego nie wybaczyła i bym mu tez dogryzla a jakby sytuacja się powtórzyła to bym zakończyła związek. A Ciebie stary obraza a Ty nic....

Gość gość
I nie dasz sobie powiedzieć

Gość gość
nie akceptuje ciebie takiej jaka jesteś więc nie licz że ciebie kocha

On bardzo dobrze wyglada, ma lekki brzuszek, a poza tym jest wysportowany, ma wiele pasji, jest ciekawa osoba, mamy wspolne hobby to nas połączyło, sama mialam wątpliwości na początku, ale potem było już lepiej, aż się zaczely docinki. Moze on po prostu nie zdaje sobie sprawy, ze to co mi mowi, jest nie na miejscu. Proszę sprawdzić co słowo PEDOFIL oznacza,a pozniej go używać. Nie miałam wielu partnerów dotychczas i nigdy do kogokolwiek nie miałam takich uczuć jak do niego. Kocham go i nic wiecej nie mam do dodania, prosiłam o radę, a nie o wyzwiska.

Gość gość
Jak ty mialas 10 lat, on miał 30... Sorry ale dla mnie to obrzydliwe trochę.

Gość gość
Siwy prostak z kaldunem... Mój ojciec ma 60 a brzucha nie ma ani trochę. Czemu ty mu nie dogryzasz ze ma kaldun i niech sobie siwe klaki ufarbuje?

Gość gość
Człowiek, który szczerze kocha akceptuje w pełni drugą osobę, zapewnia o atrakcyjności, a nie obniża poczucie wartości.

Gość gość
Nie o różnicę wieku tu chodzi tylko o stosunek faceta do ciebie. Szantazuje cię poniekąd tą twoja tuszą.Zrównowazony mężczyzna nie mówi wprost tak obleśnie o partnerce.To nie jest miłość.

Gość gość
16'41. Tak,tak,dojrzaly facet nie zdaje sobie sprawy z tego co mowi.Dziewczyno,czytasz siebie? .........

Gość gość
zgadzam się to nie jest miłość ...

Gość gość
Ech.. Ja natomiast mam pecha do kobiet. Jak to jest miły sympatyczny przystojny chłopak dodatkowo z pasjami celami marzeniami trafia na swoje przeciwieństwo. Ludzie tak często zmieniają się po latach, a może po prostu poznajemy ich prawdziwe oblicze. Masz bardzo fajny charakter... gdzie takich ludzi szukać .. Jeśli kiedyś byłabyś wolną osobą i mieszkasz w okolicach Warszawy.. i chciałbyś porozmawiać .. ferris@onet.pl Marek

Gość gość
Facet jest toksyczny i się pastwi. Idiota. Kocha tylko siebie. Autorko, ogranicz słodycze, zrezygnuj z ciast z mąki, pączków, zapiekanek. Zjedz porządnego kotleta, na śniadanie jajecznicę, W ciągu dnia kanapkę z wedliną. Zmień styl życia, zajmij się jakimś hobby , pasja, zapisz się na zumbę, jakiś taniec. .Ruszaj się! I zostaw cudowne diety w spokoju. Zajadasz stresy i podreperowujesz jedzeniem niskie poczucie wartości, które ten facet jeszcze bardziej wbija w beton. Zostaw go i zajmij się sobą.