Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudłam 11kg

Polecane posty

Gość gość

Ważyłam 90kg teraz po 4miesiacach już 79kg. Trzymajcie kciuki

Gość gość
OOO, a co tak fajnie podzialalo??

Gość gość
Jakaś dieta, ćwiczenia?

Gość gość
No i co z tego ??? Spaslas się to się odchudzaj

Gość gość
Codziennie albo co dwa dni skalpel z chodakowska, więcej warzyw i owoców, pieczywo tylko pełnoziarniste, makaron również, bez kotletów na głębokim tłuszczu, pieczonych rzeczy itd

Gość gość
gość dziś No i co z tego ??? Spaslas się to się odchudzaj No i właśnie to robię cebulo

Gość gość
tak trzymaj i dalej do przodu.

Gość gość
Tu autorka Jestem w szoku takiego pozytywnego odzewu z waszej strony. Byłam pewna ze znajdzie się ktoś taki kto zacznie prowokować albo wyzywać

Gość gość
Super oby tak dalej. Jak jeszcze troche schudniesz polecam marszobiegi. Robią cuda z cialem. Hej

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !

Gość gość
no to teraz cie moge wydymać;-)

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !