Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiamalinka2o

Ciąża czy nie

Polecane posty

Pomocy ! Kiedy robiłam pierwszy test ciążowy wyszedł pozytywnie, kreseczka była cienka i blada, ale była widoczna. 3 kolejne testy dały wynik ujemny. Nie wiem co mam myśleć. Jestem w ciąży czy nie ? Miałyście już takie przypadki, albo znacie? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam.

Gość gość
ciąża nie rozwija się prawidłowo

Gość gość
Zależy kiedy wykonałaś test ... Jak przed okresem to takie coś jest jak najbardziej możliwe.

Gość gość
Hm, to kup teraz test innej marki i powtórz.

Gość gość
W ciązy kreski raczej są coraz wyraźniejsze. Ja zrobiłam dwa. Drugi, tylko po to, żeby się upewnić. Pojawiły się od razu dwie czerwone tłuste II. W tym drugim chyba nawet mocniejsze niż w 1szym :)

Gość gość
Zrób betę i po 2 dniach powtórz wtedy będzie wiadomo dokładnie.

Tak zrobie na pewno. Tylko wydaje mi się to dość dziwne, bo jeśli była bym w ciąży to był by to ok. 3,4 tydzień. Jest możliwe żeby test tego nie wykrył

No i cóż, zrobiłam z samego rana test wyszedł negatywny, po 4 godzinach zrobiłam znowu, wyszedł pozytywny, kreseczka była znowu blada, ale była. Już na prawdę nie wiem co mam o tym myśleć.

Gość Glen Ben
Ucieszysz sie jak jestes w ciazy?

Gość Glen Ben
To po co sie martwisz.:)

Ponieważ martwią mnie wyniki testów. Zrobiłam już kilka dobrych testów i wyniki są cały czas różne. Bardzo chce mieć bobaska, dlatego te wyniki mnie bardzo niepokoją.

Gość Glen Ben
Jak nie zaszłaś to zrobisz sobie potem. Nie widze problemu.

Cóż, osoba która nie chce mieć dziecka lub łatwo jej zajść w ciąże, nie będzie widzieć problemu. Ja natomiast ten problem widzę, ponieważ bardzo trudno jest mi zajść w ciąże. Pierwszą, o którą starałam się ponad rok czasu poroniłam, dlatego też tak bardzo się niecierpliwie i denerwują mnie wyniki testów.

Gość Glen Ben
Jak trudno zajść to moge pomoc. :*

To że do lekarza musze iść to wiem, niestety nie mogę iść bez zapisu więc czekam na swój termin i się niecierpliwie. Dlatego założyłam ten wątek. Pomyślałam, że ktoś już może miał taką sytuacje, albo zna.

Gość gość Doktor nauk połoźniczych
I napewno nie współźyłaś seksualnie nigdy . Zdarza sie . Jak sobie czochrasz bobra to za paznokciami masz takie wypustki które produkują testosteron ,który przeradza sie w plemniki i dlatego może dojść do samozapłodnienia .

Gość gość
Dziewczyna potrzebuje rad i słów otuchy w chwilach niepewności, a Ty możesz ominąć ten wątek skoro on Cie nie interesuje i jest dla Ciebie śmieszny, zamiast pisać jakieś głupie komentarze