Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialby ktos pojechac ze mna na wycieczke do Korei Polnocnej?

Polecane posty

Gość gość

Fascynuje mnie ten kraj, interesuje sie nim od dawna. Lubie ogladac filmy o Korei, czytac ksiazki o tym dyktatorskim wyizolowanym kraju itp Chcialbym tam pojechac. Wiem ze sa organizowane wycieczki, koreanczycy maja nawet przedownikow ktorzy znaja jezyk polski. Ogladam kanal na youtube pozdrozkrld, polak wstawia filmiki stamtad, organizuje tez wycieczki. Jeli chodzi o turystow to jest to jeden z bezpieczniejszych o ile nie najbezpieczniejszy kraj. Tam turyscie sie cos moze stac jesli jest debilem, jak np. Amerykanin ktory zrywal plakaty Kim Dzong Una, no to go wsadzili i potem jeszcze musial publicznie przepraszac, ale komus ktos kto sie kulturalnie zachowuje, kto szanuje ich lokalne zwyczaje i tradycje, nic nie grozi. Chcialbym tam jechac ale nie mam z kim :( a jednak z kims to zawsze razniej. Co prawda jak organizuja wycieczki to jedzie grupa 5-10 osobowa wiec beda inni Polacy, no ale jednak w pelni obcy i majacy swoje sprawy, nie bede przeciec na chama probowal sie z nimi zaznajomic. Bylby ktos chetny na taka wycieczke? Wylot do Pekinu z Warszawy a potem dobe sie jedzie koleja z Pekinu do Phenianu, wycieczka gdzies 10 dniowa. Ja oplace wszystko. Najchetniej gdyby jakas kobieta zechciala mi towarzyszyc, oczywiscie bez podtekstow! Zreszta pokoje w hotelu sa oddzielne! Jestem przed 30stka

Gość Zuśkaa
a jakiego masz?

Gość gość
tak zasponsoruje, inaczej bym tego nie proponowal, poza tym stac mnie. Koszt takiej wycieczki to okolo 2200euro + koszty lotu do pekinu i wiza chinska