Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrodna matula

Bardzo proszę o zerknięcie, córka oszaleje

Polecane posty

Gość ElizkazO
Ja też od tamtego czasu wchodzę na stronę. Mama dziewczynki prosiła, żeby zrobić dziecku przyjemność i chyba się takiego rozgłosu nie spodziewała. Stronka jest świetna, świeża i inna niż blogi ktore dotąd widziałam. Jak jeszcze na niej nie zarabiają to pewnie predzej czy poźniej zaczną. A kalendarz adwentowy jaki zaserwowali córce rodzice to poprostu mistrzostwo świata.

Gość gość
No niech ma mala, doroslosc bywa brutalna, wiec fajnie jak dziecko ma chociaz dziecinstwo fajne :)

Gość hejterzy elelo
skąd w ogóle taki hejt?? Co wam zrobila mama i ta dziewczynka? Prowadzą sobie blog, nie chcecie nie czytajcie i kropka

Gość gość
Skoro twoja córka oszaleje, to ja nie zerkam. Sory, ale nie chce być żeby ktoś oszalał :D

Gość gość
fajny pomysł z kalendarzem, jestem pod wrazeniem

Gość gość
na tej stronie nic sie nie dzieje, obserwuje od kilku tygodni i nuda

Gość gość
Dla ciebie nuda, to nie zaglądaj. Chyba w internecie masz dość ciekawych miejsc. P.S. Tak z ciekawości - zdarzyło c się kiedyś napisać coś pozytywnego?

Gość mamaani9
a dla mnie fajna stronka, córka (9) tez na nia zagląda i nie rozumiem hejtu, w ogole to ludzie ktos kiedy napisał na stronie tego dziecka okropne rzeczy - radze stuknac sie w glowe nim napisze sie wulgaryzmy i okropnie niestosowne i niezrozumiale tresci na stronie dziecka, ludzie sa nienormalni!! i po co to? komus nie pasuje nie czyta nie wchodzi i tyle

Gość gość
Fajna stronka, jak ktos ma z nia problem to niech sobie zobaczy zabawkatora na fejsie tam to jest lokowanie produktów i ogolnie masakra, albo hejka tu lenka na yt

Gość gość
Nudny ten blog słowa mojej córki lat 11

Gość mamamajki33
Dla mojej tez nudny, ma 10, ale moja woli bajki i gry niż czytanie. Mnie się też nie podoba bo widac ze jakas rodzinka bogolkow

Gość Eliza1982
A znacie jakies fajne blogi dla dzieci w wieku szkolnym?? Podsuncie cos, bo chciałam córkę przymusić do czytania czegokolwiek. Tylko proszę o linki do blogów ktore prowadzą dzieciaki.

Gość gość
blog zalosny

Gość gość
nie lubię takiego żebrania o oglądalność.

Gość gość
masakracja, nie stac was na reklame??

Gość gość
wylewajcie dalej swoje frustracje - za każdym razem podbijacie autorce temat :)

Gość gość
Blog o niczym ,nudny, nieprofesjonalne zdjęcia, dzieciakowi poprzewracało się w głowie

Gość zlosliwagienia
Chyba się jednak nie udało rozbujać biznesu. 62 polubienia po takiej akcji - miernota;(

Gość gość
ja nie mam facebooka ale zaglądam codziennie :) bardzo dobry pomysł z tym kalendarzem adwentowym - w blogach chodzi o to, żeby jakoś przywiązać do siebie czytelnika, zmusić do regularności, a pewnie dużo osób zagląda, bo jest ciekawych, co dziś było w okienku ;) powodzenia w dalszym blogowaniu, na razie jest super!

Gość gość
Kalendarz wymiata, też zagladam codziennie:)

Gość gość
Ludzie WTF? Czy wam ta zazdrość na mózg padła??? Weszłam pierwszy raz i uważam że super.

Gość gość
nie zazdrosc tylko realizm, strona nudna jak flaki z olejem, a dzieciem rozpuszczony naprrawdopodobniej

Gość Wyrodna matula
Ja jeszcze raz dziekuję i chciałam napisać, że samo pokazanie bloga tutaj bardzo pomogło mojej córce, bo kilka osób stale wraca na stronę:) Ona bardzo się cieszy i nie dość, że zajmuje sobie czas robiąc coś kreatywnego, to jeszcze będzie miała kiedyś fajną pamiątkę. Nie wiem, czy moje dziecko jest rozpuszczone, czy nie. Nie umiem być w tej kwestii obiektywna więc nie napiszę nic. Natomiast co do pomocy w prowadzeniu - oczywiście, że pomagam. Przecież dzieci w wieku 10 lat robią błędy ortograficzne (dlatego te co wyłapię staram się poprawić), są narażone na agresję w internecie, nie zawsze powinny widzieć niektóre komentarze (mówię tu o wulgaryzmach i dziwnym spamie). Strona dużo mojej córce dała. Zuzia potrafi pisać teraz świetne wypracowania i przede wszystkim może gdzieś zaprezentować swoje prace. Ktoś na blogu w komentarzach zasugerował jej lepszy aparat i podszlifowanie zdjęć. Właśnie na to ma teraz zajawkę. Chciałabym jeszcze napisać, że to, że ktoś nie wierzy, że prace wykonuje 10 latka to ogromny komplement. Jestem dumna ze swojej córki i bardzo dziękuje Wszystkim za to, że przyczynili się do dodania mojej córce wiatru w żagle. Pozdrawiam Wesołych i Spokojnych Świat :)

Gość do mamy dziewczynki
no i brawo dla Was!

Gość gość
Ja lubię tą stronkę

Gość Ja trzymam za strone
Mnie się podoba i to bardzo bo podsuneła mi ta dziewczynka 3 prezenty, ktore spodobaly sie niezmiernie mojemu chrześniakowi i chrzesnicy

Gość generał21354
Ludzie jak nawet w takiej straonie doszukujecie sie czegoś złego to ja wspolczuje smutnego zycia.

Gość gość
tylko 63 polubienia na fb :(

Gość gość
Strasznie to słabe napisać dziecku w komentarzach, że ludzie zagladaja na stronę bo mama prosiła na kafeterii, jak dla mnie to jest słabe i to jest ból d**y

Gość gość
mam w domu jedenastolatka, jestem pod wrażeniem pracy jaką wkłada Twoja córka (i Wy, rodzice z nią) w ten blog. Super, kibicuję, oby tak dalej!