Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrodna matula

Bardzo proszę o zerknięcie, córka oszaleje

Polecane posty

Gość gość1231
Ja tez jestem zaskoczona, myslalam ze kolejna strona o niczym, podnosze

Gość gość
Wczoraj tez troche jej pokomentowalam.ladnie rysuje.pizytywna dziewczynka

Gość gość
Hop!

Gość gość
Zdolna dziewczynka

Gość gość
Zostawiłam z 8 komentarzy ☺. Super ze ma pasję

Gość gość
Fajny blog :) wytłumacz jej, że Internet jest też pełny hejtu i żeby się nim nie przejmowała, bo prędzej czy później i tak się pojawi. Blogowanie to fajna pasja, oby się nie zniechęciła za szybko :)

Gość gość
Też blogowałam jak byłam mniej więcej w wieku Twojej córki ale mój blog to była porażka i dzisiaj się go wstydzę ;) za to blog Twojej córki jest mega jak na 10 latkę, przyjemnie się go czyta nawet osobie dorosłej, więc niech się tym bawi, dużo jej tłumacz, że efekty nie przychodzą od razu, że Internet jest ogólnie dobrym narzędziem, ale że właśnie nie każdy z niego korzysta w dobry sposób i że jak coś ją zaniepokoi to musi Ci o tym powiedzieć. Dziewczynka ma niewątpliwy talent, fajnie, że ją wspieracie :)

Gość gość
fajny blog ;-) ten temat daje nadzieję, że na kafeterii są jeszcze fajni ludzie, miłej niedzieli ;-)

Gość gośćrefwefrwef
Też coś wpisałam. Ale nie będę częściej zaglądać, bo nie interesują mnie blogi. Za to dodałam autentyczny komentarz bo wpis na blogu naprawdę bardzo mi się przydał (dotyczący interesującego obiektu w Kielcach). Powodzenia z blogiem!

Gość gość
Obejrzalam i skomentowalam. Nie wierze jednak, ze 10letnie dziecko tak sprawnie i bezblednie sklada zdania wielokrotnie zlozone. Mamusia pewnie pomaga. Prosilas o komentarze, ale co zrobisz pozniej? Po calym necie bedziesz oglaszac? Oszustwo predzej, czy pozniej wyjdzie na jaw, corka sie domysli.

Gość gość
fajna dziewcyznka

Gość gość12398
ja Tez zamiescilam komentarz, bo lalka o ktorej pisze Twoja corka to wymarzony prezent mojej corki ostatnio prosila mnie o taka z rozowymi wlosami, a czy blog to oszustwo? no to juz przegiecie co zazdrosnicy moga wymyslic.. mozemy sie uprzec ze bloga prowadzi 40 latka i za kaze klikniecie dostaje kase ale ja w to nie wierze uwarzam natomiast ze mama dziewczynki jej pomaga, pewnie poprawia bledy, ktos musial to dziecko nauczyc robic zdjecia wrzucac do ineternetu i ktos musial zrobic jej te strone no chyba ze uwazacie ze to oszustwko bo 10 latka sama sobie strony nie umie zaprogramowac? a czepiajcie sie zawistne babska ze to nie jej rysunki nie jej wpisy i wogole nie jest to blog dziecka. kobieta wrzucajac prace dziecka, zdjecia, opisy ma na celu co??

Gość gość
Ty wyzej, dobrze sie czujesz? Chodzilo mi o to, ze na pewno dziecku ktos pomaga a nie, ze bloga prowadzi 40latka. I tak, to oszustwo- prosic obcych i anonimowych ludzi o komentarze, aby dziecko sie cieszylo.

Gość gość
Ludzie, musicie być tacy zawistni???

Gość gość
Myślałam, że skoro jakaś matka reklamuje coś na kafeterii to będzie coś słabego. Ale myliłam się, jak na ten wiek dobrze pisze, rysuje też nieźle. Ale mimo wszystko średnie miejsce na reklamę, bo może dostać parę takich komentarzy, że się popłacze i nauczy nowych słów.

Gość gość
uwarzam natomiast xxxx UwaŻam, że najpierw się powinno poznac podstawy ortografii, a potem wypowiadać w internecie

Gość Kisielek1
Macie tu przykład ze jak coś się z dzieciaki.robi to może z tego wyjść fajna rzecz. Gdyby matka nie pomogła dziewczynce w prowadzeniu bloga efekt na pewno nie byłby taki jaki jest. Ale też trzeba być głupim żeby myśleć że samo dziecko zrobi coś takiego. Co nie zmienia faktu że blog jest dziewczynki, bo wątpię żeby te rzeczy pisała matka. jak dla mnie świetna sprawa i inspiruje do zrobienia czegoś takiego z dzieckiem

Gość Kisielek1
I pewnie dziewczyna sama też rysuje. A co do komentarzy to polecam mamie usuwanie komentarzy które obrażają albo są wulgarne, bo to trzeba kontrolować w końcu to dziecko

Gość gość
Dlaczego oszustwo? To tylko reklama bloga, a komentarz przecież każdy zostawia jaki chce, zgodne z tym co myśli. Fajny blog.

Gość gośćjedynka
inacce jaki ty jesteś miły ,widziałam twój wpis ,fajnie

Gość gość
To żadne oszustwo, tylko reklama. Oszustwo byłoby gdyby mama sama pisała komentarze.

Gość gość
Kolejny raz zajrzałam i zostawiłam ślad. Pamiętaj żeby czuwać nad tym i wszystko czytać.

Gość gość
Blog jest fantastyczny i nikt kto napisał Zuzi coś miłego raczej nie musiał się do tego zmuszać. Teksty o oszustwie , poniżej krytyki. Tobie, gościu z 09.03.2017, 14:44 mama nigdy nie pomagała np. przy odrabianiu lekcji albo na plastykę zrobić pracę? ;-)

Gość gość
Fajny blog, gratuluję córki. I będę zaglądać, bo akurat jestem z Kielc :)

Gość wyrodna matula
Jeszcze raz Wam wszystkim bardzo dziekuję:))))))))) Komentarze przerosły moje i córki oczekiwania.. aż nie wiem co napisać. I dziękuję za serdeczność. Jestem bardzo zaskoczona , że tylu ludzi odwiedziło stronkę mojej córki. Może w ramach wyjaśnień. Pisanie bloga wyglada tak: stronę stworzył dla córki mąż (zaprogramował), żeby nie marnotrawiła czasu siedząc godzinami przed tabletem. Mój udział jest taki, że kiedy Zuzia napisze tekst ja go sprawdzam, poprawiam błędy których nie poprawił komputer, sprawdzam też czy nikt nie pisze obraźliwych i wulgarnych rzeczy bo takich wolałabym, żeby córka nie czytała. Natomiast jesli chodzi o konstruktywna krytykę, taką którą jest w stanie przełknąć dziecko mile widzimy:)Zuzia sama wybiera zabawki i rzeczy, które ocenia. Ja czasem, gdy jedziemy w jakieś fajne miejsce podpowiadam, żeby porobiła zdjęcia, bo mogłaby je ocenić w wolnej chwili. No i rysowanie. Zuzia rysuje niemal ciągle. Tu nie ma żadnej mojej roli, jedynie wożę ją na plastykę;)No i dodaję pewności, żeby się nie wstydziła i nie bała zamieszczać swoich prac, uczulając że nie wszystkim podoba się to samo... Jeszcze raz naprawdę bardzo dziękuje za dodanie skrzydeł mojej córce:))))))) Pozdrawiam Ania

Gość magdzis
Jesteś super mamą wspierasz córkę a przecież o to właśnie chodzi,pokazałam bloga moim synom,byli zachwyceni rysunkami.pozdrawiamy

Gość gość9990
Fajny temat, wiecej takich na kafe;) tez dodalam komentarz

Gość gość
Wyrodna matulu;-) fajna babka z Ciebie i fajną córcię masz, Pozdrawiam z Mazur, też Ania. ;-)

Gość Dobra ciocia
Odświeżam bo warto:)

Gość gość
Unosze bo głośno na ogolniku