Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie poniżać ludzi

Polecane posty

Gość gość
załózmy hipotetyczna sytuacje początkową taka, ze mamy dobro i zło. wiadomo że dobro to dobro a zło to zło. ni trzeba żadnych uzupełniających definicji ani odnosników z gwiazdką. i po x lat mamy z tego: jesteś dobrym zabójcą jesteś dobrym sługą jestem dobrym nadzorcą niewolników jesteś dobrą dzifka dobrze opiertalasz gałe dobrze radzisz sobie ze wstrzykiwaniem pawulonu. ma ktoś pomysł jak do tego doszło?

Gość gość
a najbradziej pocieszne w gronie tych językowych kalamburów jest wg mnie " i dobrze mu tak" w sensie że akurat za sprawą naszej dobroci znalazł sie w wyjątkowo niekomfortowej dla siebie sytuacji

Gość gość
zastanawia mnie czy aby na pewno wiemy co mówimy. a jeszcze bardziej czy to co mówimy ma jakikolwiek sens

Gość gość
bo szczerze wam powiem, że o ile to nie jest wykalkulowana manipulacja obliczona na zmylenie ofiary to niestety wskazywałoby na to że oszukujecie samych siebie. to wskazuje na całe mnóstwo słabosci w waszej taktyce ponizania. główną jest to że nie wiecie po co to robicie i nie macie określonych żadnych konkretnych celów takiego postępowania oprócz desperackiego robienia sobie wrogów dookoła. to by nawet było "dobre" gdybyscie wy nie starali sie być dobrzy:D

Gość gość
nie lepiej byłoby wam wstać z rana i sobie powiedziec "jestem strasznie złym człowiekiem dzisiaj zniszcze komuś zycie" ile zaoszczedzonego czasu jakaż prostota i piękno tkwiace w tym planie jakież perspektywy roztaczajace sie wokół dzieki zrzuceniu tego balastu zakłamania o byciu dobrym i o tym że zło to dobro a dobro to zło. moge wam to nawet przekonwertować na dowolne jednostki rozliczeniowe albo ich iloczyn czy tam stosunek.

Gość gość
rzecz w tym ze za "jestem zły" idą waszeporagnienia żądze chęc posiadania odbierania innym zaspokajania potrzeb. a co wg was idzie za "jestem dobry"? wstajecie z chęcią odebania jakiejś babie jej męza i sie zastanawiacie po trzy miesiące co w tym dobrego. nawet wnioskujecie że jesteście lepsze albo facet jest tak dobry że zasługuje na kogoś lepszego. że was kooorfa łeb nie boli od tego kombinowania to nie wiem. mnie już zaczyna napiertalac

Gość gość
albo "doniose na kowalskiego że chodzi na papierosy w nie wyznaczonych porach" przeciez koorfa wiadomo ze nie rtobicie tego w trosce o to żeby kowalski nie dostał raka płuc albo o dzienne normy produkcji tylko dlatego ze z was złe ludzie są. nawet nie do końca wiecie po co to robicie. najprawdopodobniej liczycie na jakąs nagrode tudziez stanowisko kowalskiego a może nawet kooorfa jakąs fuche typu klucznik wędzarni. i to jest wg was dobre. nie to nie jest dobre to jest koorfa złe.

Gość gość
i codziennie sie spotykam z takimi jak wy i codziennie musze wysłuchiwać jacy jesteście dobrzy. przeważnie nie wygłaszam swoich komentarzy i nie mówie co o tym myśle. zazwyczaj w takich momentach namacuje sobie noza którego naszam ukrytego raz tu raz tam. planuyje zwiekszyć ich liczbe do conajmniej dwóch

Gość gość
kłamiesz. każdy to lubi jedni świadomie drudzy nie