Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem samotny

Polecane posty

Gość gość

Nie mam dziewczyny

Gość gość
Ty 92 jesteś nieudacznik cały rok chodziłeś na studia a teraz chcesz je przerwać bo uczyć ci się nie chce, jesteś gruby bo na siłownie też ci się nie chce wolisz się obżerać, ja bym nie chcieła takiego faceta.

Gość gość
Misia93 bedziesz moja

Gość gość
8:59 co za bzdura, wy kochacie brzuchatych "misiów " z budyniowymi fiutkami

Gość gość
Czyli w tym temacie mamy: misie93 - spamerke, kazda jej wyowiedź jest tylko żeby na końcu wstawić link 92 - jego kazdy zna modela91 - na gościu bo oficjalnie wróci XD jutro

No nie chcę mi się uczyć, już po 1 półroczu chciałem zrezygnować. A oliwy do ognia dolało to że zobaczyłem na Facebooku mojego kolegę z gimnazjum, który jest spawaczem w Niemczech i on ma wszystko a ja nic. Ja nawet złotówki nie mam własnej. A on kupuje motory, samochody, sprzęt RTV a ja się męczę z jakimiś studiami które mnie nie interesują zbytnio i po których jest beznadziejna praca. Miałem już przedsmak jak to wygląda na praktykach. Poza tym on od dawna ma dziewczynę już 2 albo 3 a ja nie miałem nigdy.

Gość gość
Co zrobiliscie z mojego tematu szukam dziewczyny , a ey zjechaliscie na nauke ,chyba zes cie odlecieli totalnie. Spadajcie do innegi tematu.

Gość gość
model jak chcesz to wieczorem pouczymy się razem :)

Gość gość
Czego sie uczymy

Gość gość
Dobry stawacz zawsze jest dobrze opłacany,

Gość gość
Jak cie poznam na kafe wieczorem

Gość gość
Normalnie :) znajdziemy się w tym temacie.

Ja nie wiedziałem że istnieje taki zawód jak spawacz. A jeżeli nawet istnieje to jest to zawód ginący jak kowal. Tymbardziej nie wiedzialem że jest dobrze oplacany, że można wyjechać za granicę. Nie wiedzialem tego wszystkiego.

Gość gość
92- zawód spawacza był, jest i zawsze będzie istnieć. Z tym, że w ostatnim czasie zrobił się lepiej opłacany niz lata temu. Popyt na spawaczy masz praktycznie w każdej branży (stoczniowcy, hutnicy, kopalnie, mechaniczne warsztaty itd) do tego polscy spawacze sa poszukiwani po za granicami kraju, a tam to już w ogóle zarobki wysokie + dodatki + kursy językowe + kwaterunek. Kolega jako spawacz w Anglii przez 1.5roku zarobił więcej niż tu przez 5 lat.