Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PampelunaBianko

Były przekręca fakty

Polecane posty

Gość PampelunaBianko

Czy miałyście kiedyś tak, że Wasz były kłamał i przekręcał fakty związane z waszym rozstaniem? Odeszłam od mojego ex, ponieważ stosował wobec mnie przemoc, a teraz rozpowiada, że to on mnie zostawił. Nie będę wdawać się w szczegóły, ale dorabia do tego niezłą ideologię. Dodatkowo ciągle szuka ze mną kontaktu, ale za każdym razem tylko po to, żeby mnie w jakimś sposób upokorzyć albo zrobić mi przykrość. Wczoraj postanowiłam zablokować jego nr, bo z kims takim nie da się utrzymywać kontaktu po rozstaniu nawet gdyby bardzo się chciało zachować jak człowiek kulturalny i dobrze wychowany.

Gość gość
Dziewczyno przeszłam przez podobne bagno!! I wiem z własnego doświadczenia, ze nie odpoeprzy sie sam z siebie! Ja poblokowalam go wszędzie gdzie tylko można! Wypisywał syf do moich bliskich smsy, fb. Psychol 40 letni nie żaden dzieciak. Cieszę się, ze z tym psychopata nie mam kontaktu. Mało tego robił wszystko, żeby rozpieprzyć mój nowy związek.

Gość gość
Po co "przyjaznisz sie z bylym" ktory stsowa wobec ciebie przemoc??? Masz syndrom ofiary i kata? Osmieszasz sie tlumaczac ten kontakt dobrym wychowaniem i kultura i wychodzisz na desperatke ktora ma nadzieje zo on wroci.