Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agresywna

Kobieca agresja przez to go tracę

Polecane posty

Gość gość
Zglos sie z tym PMS-em do psychiatry i ginekologa.

Gość Agresywna
Nie. Nie ja .naa dziecko nie krzyczę nawet i przy dziecku też niee .mamy starsze dziecko

Gość gość
autorko omów z nim problem powiedz jak reagować ma gdy jesteś szalona ,nawet każ się związać:-) nie możesz bić ,inna rzecz że bicie jest karalne ,wybij sobie z głowy bicie kogoś ,poproś go nawet by ci oddał ,bo widać nie umiesz się powstrzymać gdy ktoś jest dobry i musisz mieć przemocowy ogranicznik,nie wolno bić !!! wbij sobie to do głowy

Gość Agresywna
Do pani wyżej żebyś wiedziała że akurat jestem osobą bardzo wrażliwa każde niee powodzenie bardzo przeżywam nad bezdomnymi naa ulicy płacze i nie skrzywdziła bym nikogo z premedytacją nie wyzywamm ludzi .ale dlatego pytam coo się dzieje czy ktoś tez. Tak miał i jak sobie z tym radzi lub już maa ten problem z głowy

Gość Agresywna
Rozmawiałam już z nim oo tym nie mówiłam jaakk ma reagować a wręcz go prosiłam i błagałam co maa robić żebym się uspokoiła i związanie też wchodziło w grę

Gość Agresywna
Właśnie jestem po tym czasie ataku dlatego nappisallam tu szukając życiowej porady i do lekarza właśnie też się wybieram jeszcze raz może teraz inne spojrzenie na sytuację coś da

Gość Agresywna
Wcale się nie tłumacze czy nie zwalam winy naa niego dlatego jak pisałam to moja wina mój problem a oon biedy przez to dostaje dlatego szukam pomocy gdzie. Się da. I u zwykłych kobiet i u lekarza i w lekach .więc po co te wypowiedzi

Gość gość
A jakbyś poszła po tabletki antykoncepcyjne. Może uregulowalyby ci się hormony i inaczej byś przechodziła menstruacje. Może po prostu zagryzaj zeby i milcz nawet jakby się w tobie gotowło. Wychodź na spacer, policz do 10 kilka głębokich wdechów. Pomysl, że możesz go w końcu stracić, a wtedy będzie jeszcze gorzej. Zrób sobie badania na hormony na progesteron. Pogadaj z ginekologiem ale dobrym który powie ci kiedy masz te badania wykonać w jakim dniu cyklu itd. Myślę że to hormony w tobie buzuja. Jeśli jesteś ze śląska to polecam gin monika bojdys -szyndlar. Przyjmuje w Lędzinach i gdzieś w Katowicach. Teraz bierze 150zl za wizytę ale naprawdę pomocna babka. Prowadziłam u niej ciążę i jest mega dokładna na każde pytanie odpowie i martwi się o każdy szczegół.

Gość Agresywna
Dziękuję bardzo