Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety maja taki bol d**y o prostytutki ?

Polecane posty

Gość gość

jestem mezczyzna w pelni zdrowym ktory ma swoje potrzeby. nie chce wchodzic w jakis zwiazek bo mnie to nie interesuje. Mam swoje potrzeby seksualne wiec to wiadome ze chce czasem sobie p*****ać. Niestety kobiety tego nie rozumieja z tego co czytam na forach od razu wyzywaja takiego faceta od k****arza itp. Wydaje mi sie ze kobiety traktuja swoją c**e jako karte przetargową i prostytutki to dla nich konkurencja bo facet tam idzie i dostaje to czego chce. Bez proszenia sie i umizgów.

Gość gość
Śmieszą mnie ludzie co muszą płacić za seks :D

Gość gość
Nie nie. Ja Ci wytłumaczę o co chodzi bo sama odrzucam mężczyzn który korzystają z usług prostytutek. Po pierwsze jak sam się tu przedstawiłeś tacy faceci są zazwyczaj wulgarni i przedmiotowo podchodzą do kobiet. Bije od nich brak szacunku bo traktują kobiety jak przedmiot do seksu a nie jak człowieka. Poza tym facet który chodzi na prostytutki nie interesuje się związkiem bo zależy mu na seksie a nie na relacji. Nie mam bólu d**y o prostytutki tylko po prostu taki facet nie jest w sferze mojej moralności i tyle. Możesz tak robić ale nie dziw się że wiekszość kobiet będzie cię z tego powodu dyskwalifikować.

Gość gość
Poza tym facet który korzysta z usług prostytutki nie będzie wierny a wierność to podstawa związku. Chyba nie chciałbyś aby twoja kobieta, matka twoich dzieci cię zdradzała? My tak samo nie chcemy żeby nasz facet nas zdradzał a jednak po ekscesach z prostytutkami jest większe prawdopowobienstwo zdrady. No i główny powód to własnie przedmiotowe podejscie do seksu. Jest ci obojetne z kim i obojetne gdzie a kobiety chciałyby byc ważne dla swojego faceta

Gość gość
A ty byś nie miał bólu doopy o wielu kochanków kobiety z fryki albo krajów arabskich ?

Gość gość
A co Ty autorze myślałbyś o kobiecie, która korzysta z usług męskich prostytutek? Szczerze.

Gość gość
ty nie jesteś mężczyzna tylko żałosny facecik który musi płacić za seks

Gość gość
Tu rozchodzi się jedynie o moralność. Każdy ma inną. Są kobiety którym by to nie przeszkadzało i które same co impreze w sobote maja innego kochanka a są takie które uprawiają seks tylko w związkach lub tylko po ślubie i już taki im nie pasuje.

Gość gość
Jak chodzisz na lafiryndy to sobie znajdź kobietę podobną sobie która daje byle komu , porządną zwymiotuje jak się dowie jak sie prowadzisz

Gość gość
Jak lubisz używaną doope przez 1000 koni przejechanych to mamy ci gratulować?

Gość gość
Śmieszy mnie twoje podejście że kobiety czują konkurencje bo dupa to nasza karta przetargowa :D. Uwierz mi że kobiety wartościowe mają o wiele więcej do zaoferowania :D. Być może na taka nie trafiłes

Gość gość
a pozniej jak sobie juz pojezdzisz to zaczniesz dziewicy do zwiazku wymagac :P:P SPIE*TALAJ zlamasie.

Gość gość
gość dziś Śmieszą mnie ludzie co muszą płacić za seks smiech.gif a wychodzenie do kina na kolacje czy kupowanie kwiatów to nie jest płacenie za seks tylko w innej formie? :D wez sie nie kompromituj :D

Gość gość
Ja myślałam, że mąż jest dobrym człowiekiem, a jednak się myliłam. Gdy mieliśmy kryzys to zdradzał mnie z prostytutkami. Kontaktował się też z pewną dziewczyną, ona chyba się w nim zakochała, nie spali ze sobą ale on powiedział, że ma ją gdzieś bo tylko chciał ją podupczyć. Po czasie widzę, że mnie też tak traktował. Smutne to

Gość gość
mam gdzieś prostytutki, ale nie chciałabym nawet być koleżanką faceta który chodzi na prostytutki, nie chce mieć z nimi żadnych relacji bo według mnie są obrzydliwi. normalny człowiek potrafi opanować swój popęd, czy też sam się zaspokaja a nie chodzi na takie usługi, gdzie ma świadomość że może coś złapać (zaraz ktoś napisze, że tam dziewczyny często są badane, ale niestety nie są badane każdego dnia (może co tydzień), równie dobrze w poniedziałek może być zbadana a we wtorek coś złapać i moze kolejnych dniach zarazac, dodatkowo niektore choroby mozna wykryc po dłuższym czasie, np po 2 tyg od zarażenia). a ludzie chodzący do prostytutki pokazują że nie potrafią zbudować relacji między drugą osobą, a sam seks traktują przedmiotową (to samo myślę o przygodnym seksie, choć i tak chodzenie do prostytutki uważam za bardziej odrażające)

Gość gość
sam się kompromitujesz

Gość gość
odpowiedzi ktore obrazaja autora sa tylko poitwierdzeniem jego słow o ktorych mowil wczesniej, kobiety po prostu nie chca konkurencji na tym polu Tak jak taksowkarze nie chca ubera. Mozna miec to samo tylko taniej.

Gość gość
gość dziś Oszalałes?

Gość gość
gość dziś Ja mam kolegów którzy chodzą na prostytutki i widzę jakie mają podejscie do kobiet i do seksu. W życiu bym takiego na męża czy ojca dzieci nie chciała juz o seksie nie wspominajac

Gość gość
a jak polki dawaly d**y temu czarnemu pisarzowi i bez zabezpieczenia a pozniej okazalo sie te polskie d***** sa zakazone hivem i potencjlanie orznosily hiva wsrod innych facetow to jest ok ? No dawaly d**y z milosci czy tam z ciekawosci

Gość gość
Rozumiem że jak mamie kupujesz kwiaty lub z kolegą idziesz do kina to też na coś liczysz :D

Gość gość
gość dziś Nie, nie jest. Chyba, że ktoś to traktuje jako środek do osiągnięcia jedynego celu: seksu. U normalnych ludzi jest to jednak bardziej złożone i chodzi o wspólnie spędzany czas, rozmowę, przyjaźń, uczucia, relacje. Seks to tylko jeden z elementów w relacji z drugą osobą w związku i to wcale nie taki niezbędny w pierwszej fazie zakochania. Jeśli jednak ktoś traktuje drugiego człowieka jak gumową lalkę, to cokolwiek dla tej osoby zrobi, kupi kwiatki, czy zaprosi do kina, będzie postrzegał jak płacenie za seks. Niektórzy popaprańcy nawet o małżeństwie tak myślą, co już w ogóle jest śmiechem na sali. Zrozum, że są ludzie, dla których związek jest czymś wielowarstwowym, powiązanym z uczuciami, ,mnóstwem ważnych i mniej ważnych spraw, a nie tylko seksowaniem się.

Gość gość
gość dziś Ale one też są niemoralne i też uważam że źle robią tak samo jak faceci którzy chodza na prostytutki. I one i oni sa dla mnie obrzydliwi

Gość gość
rozkochiwać ****ać porzucać te d***** na nic innego nie zasługują.

Gość gość
faceci chca tylko ****** kobiety leca na kase i wyglad oboje sa siebie warci kazdy kogos wykorzystuje i tyle

Gość gość
płacenie seksem przez żonę (partnerkę) za wykonywanie obowiązków domowych jak np naprawa cieknącego kranu, to też prostytucja?

Gość gość
To normalne obowiązki domowe. Poza tym to też jest jego kran.

Gość gość
faceci matoły nie potrafią naprawiać cieknącego kranu :P a jeśli któryś potrafi to pali się do zrobienia czegokolwiek w domu aż wióry lecą.

Gość gość
Faceci powinni szukać kobie z którymi nie tylko na seks maja ochote. Wtedy mielibyscie idealny seks i zwiazek. Gdyby kobiety miały tak jak wy to patrzyłybysmy tylko na rozmiar penisa i kazdy ponizej 17 cm byłby zdyskwalifikowany :)

Gość gość
Autorze nie rozumiem Ciebie. Skoro nie chcesz z nikim się wiązać,to co Cię obchodzi co myślą o Tobie kobiety ? Jak zmienisz zdanie i będziesz chciał być ojcem i mężem, to sobie jakąś byłą prostytutkę pojmiesz za żonę i nikt Ci nie będzie robił wymówek, bo będziecie reprezentować ten sam poziom moralności.