Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak według Was powinna się ubierać kobieta pracująca w Urzędzie?

Polecane posty

Gość gość
A tak w ogóle w*****iaj debilny prowokatorze ze swoimi temacikami.

Gość gość
Ostatnio nie chciała mi samochodu zarejestrować bo system i nie działał i żebym przyszła jutro. x Malpa siedziała w wyciągniętym piżamowym podkoszulku?

Gość gość
Przecież one mają pensje z naszych podatków zeswoich też i ze swoich mężów, albo rodziców, albo dzieci dorosłych, albo kochanków

Gość gość
Ja bym postawiła na jakieś koszule, ładne bluzeczki i żakiet, np takie jak tu https://quiosque.pl/marynarki.html wiece elegancko ale bez przesady. To jednak urząd i powinny dobrze i schuldnie wyglądać

Gość gość
w urzędzie zazwyczaj jest dress code więc powinna ubierać się zgodnie z nim niezależnie od wieku

Gość gość
Nie, nie ma dress codu w żadnym polskim urzędzie, chyba że dżinsy, wyciągnięte swetry, tshirty z nadrukami oraz bluzy z kapturem do niego należą.

Gość gość
W biurze wskazany jest jednak formalny dress code, czyli odpowiednia długość spódnicy, w kolano, koszulki czy topy z rękawkiem a nie bez, chyba że pod żakiet, spodnie materiałowe, buty raczej na obcasiku i zakryte palce. WIem, bo sama pracuję w urzędzie. Buty są najtrudniejsze do kupienia, aby były eleganckie i wygodne równocześnie, ja osobiście wybieram Clarks, http://clarksonline.pl/.

Gość gość
A w Urzędzie Skarbowym?