Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wytrzymam

Polecane posty

Gość gość

INTERWENCJA 29.08.2017 Znalazła pracę, urzędnicy odebrali mieszkanie

Gość gość
no i po wuj pracować uczciwie, co za cholerny rząd, litości, młodzi zdrowi jak byk rodzice za zrobienie jednego bachora dostają 500+ i to się nie liczy jako dochód, a tu starzy schorowani aby nie umrzeć z głodu zostali pozbawieni mieszkania. Ja pieprzę, gdzie ja mieszkam, i to cholernie pisowce katoliki, to jest po chrześcijańsku

Gość gość at
Tragedia

Gość gość
no i bardzo dobrze ze jest 500+ :) oby tak dalej

Gość gość
a u nas w pracy organizują pielgrzymkę do częstochowy, i po wuj, chyba po to aby się modlić o to aby chorzy i emeryci jak najszybciej "pozdychali" bo potrzeba pieniędzy na 500+

Gość gość
No to ja wam powiem jakis cuda dzieja sue w mopsach. To panstwo wspiera zuli i degeneratow! Znajoma mi mowila, ze np ma rodzine, 3 dzieci, totalna patologia, picie, awantury itd . W miesiacu potrafia od mopsu dostac nawet 5 tysiecy! Matka nawet ani mysli isc do pracy, ona nigdy nie pracowala! A normalni ludzie tyraja za 1500 miesiecznie!

Gość gość
A z jakiej paki aż tyle kasy?

Gość gość
a z takiej 500+x3= 1500 zł, rodzinne ok. 300 zł , alimenty z funduszu alimentacyjnego 3 dzieci x 500 zł = 1500 zł, razem na dzieci 3.300 zł, ona jako samotna matka też napewno dostaje, dzieci na ferie jeżdżą, akacje jeżdżą i to wszystko płacą durni podatnicy

Gość gość
a jeszcze dopłata do czynszu, światła, itp. bo 500+ nie jest brane jako dochód, bo 500+ jest dane na chlanie

Gość gość
co te cholerne pisowce wyczyniają, co te cholerne pisowce wyczyniają, co te cholerne pisowce wyczyniają, co te cholerne pisowce wyczyniają, co te cholerne pisowce wyczyniają, - NISZCZĄ LUDZI PRACY

Gość gość
Czyli wystarczy nie mieć pracy, dzieci mieć zrobione przez niepłacącego patola i państwo martwi się o resztę? Taaa, do 18ki ostatniego ze smarków.

Gość gość
18.14 Jeszcze zasiłki mieszkaniowy, celowy i okresowy i 5 tys zł wyjdzie.

Gość gość
teraz to tylko idioci pracują