Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
niskichudyfacet

Drobny mężczyzna

Polecane posty

Cześć coraz bardziej jestem do stwierdzenia, że kobiety bardziej patrzą na wygląd niż mężczyźni, przez tyle lat się żyło w błędnym przekonaniu, że kobiety patrzą bardziej na charakter, okazało się kompletną nieprawdą. Czemu tak uważam? Gdyż jak obserwuję pary to często zdarzy się dziewczyna/kobieta o każdej kategorii wzrostowej, wagowej i wyglądowej, zaś jeśli chodzi o mężczyzn to nie widać mężczyzn niskich do ok. 170cm + bardzo chudych by szli z jakąś dziewczyną za rękę po prostu by byli parą (nie chodzi mi o seniorów o osoby starsze tylko o ludzi młodych do 30 r.ż). Sam po moich 5 letnich doświadczeniach w podrywaniu, na aplikacji w rzeczywistości nie udało się nawet umówić na spotkanie gdyż niski wzrost tj. 169cm i niska waga 49kg wyklucza mnie z tego, w dodatku kobieta jeszcze oczekuję od mężczyzny pieniędzy i pozycji społecznej...

• Sad 1

Samice w przyrodzie preferują dużych samców, duży samiec daje poczucie bezpieczeństwa. Jeżeli jesteś niski, to postaraj się rozbudować tężyznę fizyczną, oczywiście z umiarem, ale lepiej być niskim i dobrze zbudowanym, niż niskim i chudym. Kup sobie buty na podwyższeniu, takie jak nosi Cruise czy Trzaskowski, kobiety też oszukują z wyglądem, więc nie musisz mieć specjalnych skrupułów przed dodaniem sobie kilku cm optycznie.

4 godziny temu, niskichudyfacet napisał:

Sam po moich 5 letnich doświadczeniach w podrywaniu, na aplikacji w rzeczywistości nie udało się nawet umówić na spotkanie

bardzo długo to trwało. przez 5 lat powinien być jakiś progres, zwłaszcza, ze na necie jest dużo dziewczyn co nie mają opcji w realu na faceta. moze startowałeś do samych modelek i stąd brak wyników

6 godzin temu, niskichudyfacet napisał:

coraz bardziej jestem do stwierdzenia, że kobiety bardziej patrzą na wygląd niż mężczyźni, przez tyle lat się żyło w błędnym przekonaniu, że kobiety patrzą bardziej na charakter

Ja tak mam, że gdy ja polubię jakąś dziewczynę, bo np. ona jest dla mnie miła, to z biegiem czasu jej imię i jej typ urody też mi się zacznie dobrze kojarzyć. (Strach być miłą dla chłopaka, bo on może się zakochać)

natura.

7 godzin temu, RC + napisał:

Samice w przyrodzie preferują dużych samców, duży samiec daje poczucie bezpieczeństwa. Jeżeli jesteś niski, to postaraj się rozbudować tężyznę fizyczną, oczywiście z umiarem, ale lepiej być niskim i dobrze zbudowanym, niż niskim i chudym. Kup sobie buty na podwyższeniu, takie jak nosi Cruise czy Trzaskowski, kobiety też oszukują z wyglądem, więc nie musisz mieć specjalnych skrupułów przed dodaniem sobie kilku cm optycznie.

no i co mu siłownia da? od tego nie urośnie.

powinien dać sobie spokój, znaleźć sobie jakieś hobby i żyć. a panienki zostawić innym.

Przed chwilą, kris888 napisał:

natura.

no i co mu siłownia da? od tego nie urośnie.

powinien dać sobie spokój, znaleźć sobie jakieś hobby i żyć. a panienki zostawić innym.

A mało kurduupli ma baby? Siłownia po to by wyglądał mężniej, bo z tego co rozumiem, to przedstawia się jako szczypior z witkami komara... temu da się zaradzić.

poza tym jest taki typ sylwetki, którym po prostu siłownia nie pomoże.

skoro autor pisze, że w wieku koło 30 waży 49 kg to być może jest ektomorfikiem. a ektomorficzna budowa ciała plus siłownia... dłuuugo będzie robił masę. także nie wiem czy to jest opłacalne.

Nie dziwne, że nie widujesz facetów wazacych 49 kg z dziewczynami, bo takich facetów ogólnie jest mało. Ja nie znam chyba żadnego. A niscy faceci też mają dziewczyny.

32 minuty temu, kris888 napisał:

Można i tak, ale człowiek to zwierze stadne, więc raz na jakiś czas pragnienie związku, seksu i towarzystwa będzie wracało 😞

52 minuty temu, Daniel86 napisał:

Można i tak, ale człowiek to zwierze stadne, więc raz na jakiś czas pragnienie związku, seksu i towarzystwa będzie wracało 😞

Zwiazek i seks w życiu nie jest dany każdemu. A towarzystwo można znaleźć zawsze na wyjścia. Trzeba się pogodzić z pewnymi faktami i żyć dalej zamiast stwarzać presję i energię odpychająca.

• Thanks 1

Można zastraszyć albo nagonic jakąś. Jak bedzie marzyła o innych penach to najwyżej zabić i następna 🧐🤔

37 minut temu, Kaszalotte napisał:

Można zastraszyć albo nagonic jakąś. Jak bedzie marzyła o innych penach to najwyżej zabić i następna 🧐🤔

Co to za pomysly, nie lepiej poszukac ladnej i upośledzonej? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować