Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

23letni mąż pijak

Polecane posty

Gość gość

A więc pił wcześniej Co 3tyg, 2tyg awantury na całą rodzinę za każdym razem ja byłam winna, na czezwego złoty chłopak. Na jego osiedlu każdy go lubi bo mój mąż słowa nie, nie umie powiedzieć i zawsze stawia... Co idzie po naszym portfelu.. Mamy 2letnia córkę. Która pyta gdzie tata?? Aktualnie dziś ponownie pije w nerwach i pijany powiedział że z nami koniec. Jak mu mało w dyni to szuka pieniędzy i mnie okrada. Ja mam dość... I co teraz? Ja nie mam nic tylko 500+, co mam teraz zrobić? Mamy tylko ślub cywilny. A wątpię by przestał pić sam powiedział że nie wie czy wyjdzie z picia. Co teraz?? Były tu kobiety w podobnej sytuacji?

Gość gość
brac 23 letniego szczyla za meza :D debilizm 2. "mam tylko 500+" marne prowo :D

Gość gość
No i racja ale co robić? ":/

Gość gość
Pij razem z nim. Pasujecie do siebie.

Gość gość
Mieliśmy wtedy po 20lat a człowiek z wiekiem dopiero patrzy na przyszłość, w życiu nie miałam wsparcia mama odeszła do innego gdy miałam 14lat a ojciec pijee do dziś. Dla swojego dziecka tak nie chce

Gość gość
500+ jest na drugiego bachora ;), wiec nie p*****l glupot

Gość gość
Jeżeli nie przekracza 800zl na osobę na 1dziecko to dostajesz 500tez na 1

Gość gość
Nie chodzi mi o 500+ a wam ciągle to w głowie, chodzi o to co mam robić? Z kas mam pobrać środki na życie?

Gość gość
wywalic drania, nie trwac z nim w nalogu. Poczytaj sobie o doroslych dzieciach akoholikow.

Gość gość
typowa baba, myśli pipą, zaciąży a potem woła ratuj

Gość gość
Z kas mam pobrać środki na życie? x wypiertalaj do roboty nierobie to 1 2 ortografia tez ci lezy -.-

Gość gość
Byłam dziś u prawnika poprowadzi mnie, niestety z męża muszę zrobić najgorszego boli mnie to ale on wyzywa mnie teraz od najgorszej. Bardzo boli mnie to że ludzie mi mówią co on na mnie gada kocham go i bardzo się boję tego wszystkiego

Gość gość
Bo każdy pijak to złodziej. "Miś"

Gość gość
Nie wyobrażam sobie życia bez niego kocham go chciałam dla dziecka by miała mamę i tatę razem ale rozum mój mówi mi, że tak nie będzie. Ja muszę być silna ale najchętniej bym pojechała i go wzięła do domu, on już mi nawet nie mówił że nie będzie pił tylko pytał czy go wezmę do domu,powiedziałam że nie bo bd pił a on z tobą taka gadka. Boże jak tu być silnym