Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet, które wychodzą za biedaków!!!golodupców

Polecane posty

Gość gość
"Prawda jest taka, że tam gdzie pieniądze tam ciezko znaleźć porządnych ludzi." x Taa, a zupełnie przypadkiem wśród biednych jest najwięcej patologii, znęcania się nad dziećmi, pobić i morderstw...

Gość gość
Bez pieniędzy każdy związek jest skazany na porażkę. Ja pierwsze co robię jak poznam chłopaka to sprawdzam jego status materialny. Jak go/ło/du/piec to na bok i won! Dla mnie to nie jest kandydat na partnera. Miłość i wygląd są na drugim, miejscu.

Gość gość
Znowu temat prowo założy przez gimbusa. Idę już z tego forum bo tego szamba nie da się już wytrzymać. :(

Gość gość
Informatycy na ogół nie są przystojni ani dobrzy w łóżku (są pewnie wyjątki). Poza tym czesto noszą okulary i dzieci odziedziczą wadę wzroku...

Gość gość
Bez pieniędzy każdy związek jest skazany na porażkę. Ja pierwsze co robię jak poznam chłopaka to sprawdzam jego status materialny. Jak go/ło/du/piec to na bok i won! Dla mnie to nie jest kandydat na partnera. Miłość i wygląd są na drugim, miejscu.

Gość gość
Zazdrość ludzka nie zna granic, bogaty i dobry dla maluczkich polaczków nie istnieje. Żal was ale nie każdy może być człowiekiem sukcesu, takie życie :)

Gość gośćjeabanybogatybuc
JAJA BENDE LEKASZEM I CHUUJ

Gość gość
Ja też bende